Driver Yedekleme Nasıl Yapılır?

2
1766
Protection software design flat concept. License driver, software development icon, security license program utilities, licensing secure, safety copyright vector illustration. Shield in front monitor

DriverMax ile Sürücü Yedekleme İşlemi
Format sonrası driver aramak istemiyorsanız driver yedekleme tam size göre ve daha sonra sıkıntı çekmenizi önleyecek bir durumdur.Daha sonra sorun yaşatabilecek driverler için programlar sayesinde driver yedeklerini alabilir ve geri yükleyebilirsiniz.
Biz burada DriverMax programı ile yedekleme işlemini göstereceğiz.DriverMax programı tüm donanımsal özellikleri gösterip hangilerinin yedeklerini almak istediğiniz size gösterir ve size sadece backup butonuna basmak kalacaktır. Prograı açtığmızda kolay bir arayüz ile karşımıza gelecketir.Daha sonra hangi driverlerin yedeklenmesi gerektiğini siz belirliyorsunuz.Seçim işlemini yaptıktan sonra backup butonuna basınız.

driver_yedekleme_programi

Son olarakda size nereye kayıt edilmesi gerektiğini soracaktır.Tabi siz bu yeri format attığınız bölüme değil farklı bir yere kayıt etmeniz gerekmektedir.Daha sonra sıkıntı yaşamak istemiyorsanız.
driver-yedekleme-programi

Önceki İçerikNokia 200 Whatsapp Yüklenirmi
Sonraki İçerikBilgisayarınızı Hotspot Olarak Kullanma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz