Bilgisayarınızı Hotspot Olarak Kullanma

0
2024
2 USB, 1 FireWire, 15 in 1, H,M, S-video, AV-in, m8060br

bilgisayar_laptop_wifi_hotspot
Teknolojik gelişmelerde gerek yazılımsal gereksede donanımsal olarak birçok yenilik hayatımıza girmiş bulunmaktadır.Daha önceki yazılarımızda android cihazların getirdiği yenilkten bahsetmiştik.Android cihazlarda bulunan bu özellike zamanda iphone model cihazlardada kulanılmaya başladı.Özellik hotspot yani kullandığınız cihazın mevcut internetini farklı cihazlara izin vererek internete girmesini sağlamaktır.

Bu özellik şu aralar en çok android cihazlarda kullanılmaktadır.S3 ile hotspot nasıl yapılır konusunu buradan takip edebilirsiniz.Şimdi ise bir telefon değil bir bilgisayarı nasıl hotspot yani farklı cihazları nasıl internete bağlarız onu göreceğiz.

Bu işlem için bir program yardımı almak gerekmektedir.Program adı WiFi HotSpot Creator bu program ile kablosuz ve laptop yada bilgisayarınızı wifi bağlantı noktasına nasıl dönüştüreceğini göreceğiniz.
WiFi-HotSpot-Creator
1-İlk olarak WiFi HotSpot Creator isimli programı indirip kurunuz.
2-WiFi Name yazan bölümüne ağda görülecek ismi yazınız.
3-Password yazan yere ise bağlanmak isteyen cihazlar için bir şifre yazınız.
4-Network Card yazan yere ise cihazda kullandığınız ağ kartını seçiniz.
5-Max Guests yazan yere kullanabilecek kişi sayısını belirleyebilirsiniz.
6-Son olarakda start dedikten sonra artık cihazınız hazır durumdadır.

Not: Herhangi bir Windows PC veya Laptop da Tüm işletim sistemlerinde çalışabilir.Size gereken Kablosuz Ağ Kartı ve NET Framework 4 yüklü olması.

Önceki İçerikDriver Yedekleme Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikWindows 8 de Yazı Tipi Nasıl Yüklenir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz