Doutzen Kroes Kimdir-Doutzen Kroes Fotoğrafları

0
2055

Doutzen Kroes Kimdir -Doutzen Kroes Fotoğrafları
Kroes, lise öğreniminin ardından, fotoğraflarını Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki bir model ajansına gönderdi. Profesyonel modelliğe bu adımın sonrasında başlayan Doutzen Kroes, Time, Vogue ve Harper’s Bazaar gibi dergilerde çalışmaları yayımlandı.
Hollandalı süper model Doutzen Kroes, Victoria’s Secret’ın kataloglarında ve 2005 ile 2006 yıllarındaki moda şovlarında yer aldı. L’Oréal, Gucci, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Escada, Dolce & Gabbana, Valentino ve Versace gibi tanınmış markalarla çalışan ünlü model, 2005’te Vogue.com okurları tarafından “Yılın Modeli” seçildi.
Mayıs 2007’de Hilary Rhoda, Caroline Trentini, Raquel Zimmermann, Saşa Pivovarova, Agyness Deyn, Coco Rocha, Jessica Stam, Chanel Iman ve Lily Donaldson ile birlikte, Amerikan Vogue’nin belirlediği yeni süper modeller içinde yer aldı. Bu süper modellerin bazılarıyla birlikte 2008 yılı Pirelli Takvimi’nde yer aldı.
Forbes tarafından Temmuz 2007’de yapılan “Dünyanın En Çok Kazanan 15 Süper Modeli” listesine, 12 ayda elde ettiği 1,5 milyon dolar toplam gelirle 14. sıradan girdi.[1] Nisan 2008’de yapılan aynı listede ise, büyük bir çıkış göstererek 6 milyon dolar toplam gelirle 5. sırada yer aldı.[2]
Hollanda’nın kuzeyindeki Frizye’de doğmuş olan Doutzen Kroes, ana dili olan Batı Frizce için yürütülen kampanyalara da katıldı.[3]
VS de calısan manken mesleğinde çok başarılı olmakla birlikte 1 çocuk sahibi bir annedir. Kendisi reklamlarda ve katolog çekimlerinde boy göstermektedir.

Omrop Fryslân, 2006’da Doutzen Kroes hakkında bir belgesel çekti. Piter Claus, Milano moda haftası boyunca Kroes’i takip etti. Çekilen bu belgesel, çeşitli ödüllere layık görüldü.

Önceki İçerikBallıkayalar Kanyonu-Ballıkayalar Kanyonu Nerede
Sonraki İçerikFifa 13’ün Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz