Bilgisayarın Dil Ayarları Nasıl Yapılır

0
3202

windows7-turkce-dil
Görüntüleme dili, Windows’un sihirbazlarda, iletişim kutularında, menülerde, Yardım ve Destek konularında ve kullanıcı arabirimindeki diğer öğelerde kullanıldığı dildir. Bazı görüntüleme dilleri varsayılan olarak yüklenir, diğerleri ise ek dil dosyaları yüklemenizi gerektirir. Görüntüleme dilini değiştirdiğinizde, sizin kullanıcı hesabınız için değiştirilir ve Hoş Geldiniz ekranında değiştirilmez.

dil-ayari-windows7

Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası, Saat, Dil ve Bölge ve ardından Bölge ve Dil Seçenekleri’ni tıklatarak Bölge ve Dil Seçenekleri’ni açın.
Klavyeler ve Diller sekmesini tıklatın.
Görüntüleme dili altında, listeden bir dil seçin ve Tamam’ı tıklatın.

Eğer daha önceden bilgisayarınızda yüklenen bir dil paketi varsa bunu aktif ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.Yani buradaki konudan farklı bir nasıl yüklenir anlatımda bulabilirsiniz.Denetim masasından >> Görüntülenecek dili değiştir bölümüne geliniz.Karşınıza gelecek olan ekranden ise klavye ve diller bölümüne giriş yapınız..Son işlem olarakda yüklenen bir bil paketi varsa aşağıdaki gibi karşınıza gelcektir.Eğer yoksa yukarıdaki konuda anlattığımız gibi yeni bir dil paketi yüklemelisiniz

windows7-dil-degistirmek

Önceki İçerikApple İpad Passcode Aktif Etmek
Sonraki İçerikBilgisayarımın İp Adresini Nasıl Öğrenebilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz