Araç Kiralarken Nelere Dikkat Edilmelidir?

0
1153

Araç Kiralarken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Araç kiralarken dikkat etmeniz gereken unsurlar aşağıda sıralanmıştır. Kiralamada yada sonrasında hiçbir sorun yaşamak istemiyorsanız ve kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız bu hususlara dikkat etmenizi öneririz.

– Teslim aldığınız araçta herhangi bir hasar bulunuyorsa bu hasarların kira kontratına yazılmasını rent a car firmasından talep edin.
– Kiraladığınız araçtaki yakıt miktarı ile kontratınızdaki yakıt miktarını karşılaştırın. Eğer birbirini tutmuyorsa kiralama yaptığınız rent a car firmasının araç teslim sorumlusunu durumu kesinlikle bildirin.
– Aracı hangi yakıt seviyesinde teslim aldıysanız o seviyede teslim etmeniz ekonomik açıdan sizin yararınıza olacaktır. Bir çok araç kiralama firması yakıt farkının yanında ilaveten servis bedeli talep etmektedir.


– Araç kiralama şirketine sigorta şartlarını sorun ve teferruatlı olarak anlatılmasını firmadan talep edin.
– Olası trafik kazaları anında 24 saat iletişime geçebileceğiniz rent a car yetkilisinin telefon numarasını alın.
– Rent a Car firmasından aracı teslim ettiğinize dair bir belge yada dönüş bilgileri yazılan kiralama kontratının bir nüshasını isteyiniz.

Kaynak :http://www.rentacar.com.tr/makaleler.html

Önceki İçerikYazın Gidilebilecek En Gözde Tatil Mekanları
Sonraki İçerikOto kiralarken nelere dikkat etmeli
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz