Youtube Engelini Kaldırma Haziran – Temmuz 2010 Yeni Güncelleme

108
5981

Youtube ile ilgili yasak nedeniyle sürekli olarak youtube jacker ve benzeri programların,hosts dosyalarının güncellenmesi zorunlu hale gelmekte. Ağustos ayını bitirdiğimiz bu süre içinde youtube ile ilgili hosts dosyaları etkisiz kalmaya başladı. Bu konu altında bundan sonra en güncel programı kullanarak hosts dosyanızı değiştirebileceksiniz. XP,Vista ve Windows 7 ile uyumlu bir yazılımdır. Yanlız Windows Vista ve Windows 7 ye yüklerken sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeniz gerekebilir.

Artık dosyamıza erişimi sağlanamayan google earth ve diğer google servisleride eklenerek daha işlevsel bir araç hazırladık. Yeni dosyamızla google servislerine erişemeyenlerde bir nebzede olsa rahat edecekler. Yeni eklenen servislerle ilgili bilgide aşağıdaki linkte mevcuttur.

Dosyamız kesinlikle güvenli olup daha önce antivirüs programıyla taratılmıştır. Tabi ki yüklemeden önce tekrardan tarama yaptırarak kendinizde deneyebilirsiniz. Aşağıda yorumlarda virüslü olduğunu iddia edenler var. Kullandığınız antivirüs bir ihtimal hosts sistem dosyası olduğundan dolayı değişmek zorunda olacağı için uyarı verebilir. Ancak dosya içerisinde zararlı bir yazılımın olmadığını garanti edebiliriz. Virüs var deyip bir laf atıp gidenler varsa her türlü ispat etmeye hazırız.Ama boş boş insanların kafasını bulandırmaya kimsenin hakkı da yok..


Youtube için engel kaldırma yazılımını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ.25 Agustos 2010 tarihi itibariyle en güncel yazılımdır. Sürekli olarak güncellenmeye devam edilecektir.

İNDİR


Bu programın içinde yer alan hosts dosyasını kullanmak isterseniz BURAYA TIKLAYIP indirmeniz,indirdikten sonrada C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dosyası içindeki tüm dosyaları sildikten sonra o klasör içine bırakmanız yeterlidir. Hosts dosyası ZİP dosyası içinde bulunduğundan öncelikle hosts dosyasını zip dosyasından çıkarmanız gereklidir.

Güncelleme : 25 Ağustos 2010 Tarihinde An error occurred, please try again later hatasını giderecek şekilde güncellenmiştir.

———————————————–

Hosts değişikliğini farklı sistemlere göre Nasıl Yapıyoruz?

İlk olarak hosts dosyasını açalım. hosts dosyası farklı işletim sistemlerinde farklı yerlerde bulunuyor.

  • Windows NT/2000/XP/2003/Vista: WINDOWS\system32\drivers\etc\ varsayılan konum durumunda. Eğer hosts dosyası burada değilse lu registry girdisinden nerede olduğunu öğrenebilirsiniz: \HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\DataBasePath.
  • Windows 95/98/Me: WINDOWS\
  • Linux: /etc
  • Mac OS 9 ve daha öncesi: System Folder: Preferences
  • Mac OS X(*): /private/etc

Hosts dosyası içindeki IP adreslerinin tamamı içinde TEXT dosyasını indirebilirsiniz.Onun içinde BURAYA TIKLAYIN.

Not : Her türlü sorununuzu yorum olarak belirtirseniz yardımcı olmaktan çekinmeyeceğimizi bilmenizi isteriz.

Önceki İçerikBlackBerry Bold 9700 Kampanyası
Sonraki İçerikNokia ve Yahoo el sıkıştı
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

108 YORUMLAR

  1. Ozkan ATA bu işin Piridir.
    Kesinli ve % 100 giriş.

    Bütün isteklerinin ve beklentilerin en kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle Teşekkürler Özkan ATA:

  2. olmuyor. 1 ton yöntem denedim yukardaki de dahil olmak üzer maalesef olumsuz. uydunet kullanıyorum şu hatayı alıyorum

    Türksat Temiz İnternet Hizmeti! Bilgi için lütfen; destek@uydunet.net veya 444 0 126. Saygılarımızla; Türksat Kablo İnternet Destek Grubu
    An error occurred while handling your request
    While trying to retrieve the URL: http://www.youtube.com/
    Error message: Received invalid request from client
    Sistem Yöneticisi:
    temizinternet@uydunet.net

    • Dosya antivirüs testinden geçirilmiştir. hosts dosyasında değişiklik yapacağından dolayı antivirüs programlarının bazılarında uyarı vermesi muhtemel bir durumdur. yapmanız gereken antivirüsünüzü geçici olarak devre dışı bırakmak yada bu dosyaya izin vermek.

  3. Öncelikle insanları aydınlatıp bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
    önerdiğiniz program 5 saattir giremediğim siteye 5 saniyede girmemi sağladı programı Nod32de tarattım dosyalar temiz başka nedenlerle olumlu sonuç alamayıp faturasını sizlere sunan arkadaşlardan bir ricam olucak lütfen anlatılanlara kulak verip emeklere saygı gösterin… 🙂

    • dosyayı çalıştırmadan önce bütün açık pencereleri ve programları kapatıp tekrar deneyin. vista yada windows 7 kullanıyorsanız sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seçeneği ile deneyin.şuana kadar 20 üstünde pcde denedik ve sonuç gayet iyi.

  4. host dosyasına aktarılan ip adreslerini ve domain isimlerini bir text dosyasında paylaşmanız mumkunmudur ubuntu kullanıcısıyım elle girmem gerekecek…

  5. önce dns degistim bi kac ay kullandım fakat kapandı yotube heck kullandım bir süre sonra yine kapandı host degistim yine kapandı bu son kapanmadan sonra ne yaptıysam acılmadı host güncelememi gerekiyor bilemiycem ama simdi indirdim programınızı mükemell elleriniz dert görmesin basarılar bütün hayatınızda.

  6. Guzel bir hosts olmus ama mesela “http://www.imagebam.com/” sitesine girmiyor bunun gibi birkac site daha var guncellemeye eksik siteleride eklerseniz seviniriz iyi calismalar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz