BlackBerry Bold 9700 Kampanyası

0
1140

Blackberry’nin en üst seviyede performans ve özelliklere sahip en yeni modeli 3Gli BlackBerry Bold 9700 avantajlı tekliflerle Avea bayilerinde…

En üst seviyede performans, işlev ve özelliklere sahip olan yeni 3Gli BlackBerry Bold 9700 Akıllı Telefon’a sınırsız internet servisi ile birlikte sadece 79 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Küçük olmasının yanı sıra multimedya ve bağlantı seçenekleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Blackberry Bold 9700, sahip olduğu en yeni teknolojik özellikleriyle hem bireysel hem de iş amaçlı kullanıcılara işlerini rahatlıkla yürütebilme imkanı veriyor.

Blackberry Bold 9700, e-posta, mesajlaşma, ajanda, internet tarayıcı özelliklerine ek olarak zenginleştirilmiş multi-medya uygulamaları, 3G HSDPA desteği, yeni nesil 624 MHz işlemci, entegre GPS, 3.2 megapiksel kamera, Wi-Fi ve Bluetooth gibi özellikleriyle kullanıcıları en son teknolojiyle buluşturuyor.

BlackBerry Bold 9700 Öne Çıkan Özellikleri:

* 3G Desteği
* Wi-Fi, Bluetooth
* Entegre GPS
* 3,2 MP Auto Focus Kamera (video kayıt özelliği)
* 256 MB Flash Bellek
* 2GB Micro SD Card
* Entegre stereo kulaklık ve mikrofon

Sınırsız BlackBerry Internet Servisi ve Blackberry Bold 9700 cihazından oluşan pakete 24 ay taahhüt veren abonelere paket fiyatı aylık 79 TL (KDV ve ÖİV Dahil) olarak sunulacaktır.

Detaylar
* BlackBerry Bold 9700 kampanyası en az 8 aydır Avea abonesi olan, 8 aydır faturalarını son ödeme tarihinden itibaren maksimum 30 gün içinde düzenli ödeyen bireysel ve kurumsal abonelere sunulacaktır.
* BlackBerry Internet Servisi Blackberry.net APN’i üzerinden gerçekleştirilen elektronik posta gönderilmesi/alınması hizmetini ve internet erişim hizmetini kapsamaktadır.BlackBerry.net APN’i dışında gerçekleşen internet erişim hizmeti kullanımı ve uluslararası dolaşımda (roaming) kullanacağı her türlü veri (GPRS-EDGE-3N) kullanımına ilişkin ücretler abonenin ilgili dönemde düzenlenecek faturasına ayrıca yansıtılacaktır.
* Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Detaylı bilgi için Avea Müşteri Hizmetleri’ni (444 1 500) arayabilirsiniz.

Önceki İçerikMillatfacebook
Sonraki İçerikYoutube Engelini Kaldırma Haziran – Temmuz 2010 Yeni Güncelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz