Vivaldi İnternet Tarayıcısı – Vivaldi Browser

0
1822

Vivaldi,son zamanlarda hayatımızdan çıkmayan diğer internet tarayıcılarına rakip olarak Opera browserının kurucusu ve eski CEO’su olan Jon Von Tetzchner ve dev ekibi tarafından Google Chrome, Mozilla Firefox ve Internet Explorer gibi ( Vivaldi internet tarayıcısı indir) firmalara rakip olmaya çalışan yeni güvebilir ve hızlı bir internet tarayıcısı olarak tanımlayabiliriz.

Eğer sürekli internet üzerinde sörf yapıyorsanız özellikle farklı deneyimlere açıksanız ve genel olarak kullandığınız diğer tarayıcılar olan Google Chrome, Mozilla Firefox ve Internet Explorer gibi tarayıcılardan farklı bir görünüm istiyorsanız Vivaldi tam size göre diyebiliriz..

Vivaldi tarayıcısını diğer tarayıcılardan ayıracak birçok özelliği bulunuyor ve internet üzerinde vaktini çok harcayanlar için işe yarayacak bir tarayıcı diyebiliriz.Tabi bu durum diğer kullanıcılar yani sadece internet olsunda ne olursa olsun olarak tanımlayanlar için geçerli olmayacaktır…

Vivaldi ilk olarak Windows,Mac ve Linux versiyonları çıktı ve ilerleyen zamanalarda en önemli sahne olan mobil platform içinde planlar yer alıyor.Sadece mobil değil aynı zamanda Vivaldi Mail olarak da kısa süre sonra aktif olacağı söyleniyor.Vivaldi internet tarayıcısı Google Chrome gibi çok sade ve hafif bir tasarıma sahip.Diğer popüler tarayıcılara göre biraz karışık görülebilir ama istediğiniz herşeye kısa şekilde ulaşabiliyorsunuz.

-Vivaldi tarayıcısının en ilgi çeken özelliklerinden birisi sağ alt bölümde yer alan filtreleme özelliği oldu.Bu bölümden istediğiniz gibi 3 boyutlu, tüm resimler yan dönmüş, karşıt renkler vb. farklı şekillerde görünmesini sağlayabiliyorsunuz.

-Boş bir sekme açtığınız zaman sitelere hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz için speed dial sayfa özelliği eklenmiş…

-Vivaldi tarayıcıda aynı zaman girdiğiniz sitelere göre renk değiştiren sekmeler ekleyebiliyor ve ücretsiz olarak inidirip kullanabiliyorsunuz.

Vivaldi internet tarayıcısı indir

Vivaldi internet tarayıcısı indir – Enkısa

Windows için Vivaldi İndir
Mac için Vivaldi İndir

Konumuzda da söylediğimiz gibi Vivaldi internet tarayıcısı şu anda Windows ve Mac kullanıcıları için kullanıma açıldı ve indirilebilir durumda.

Önceki İçerikYedek Sim Kart Nasıl Çıkartılır
Sonraki İçerikSony Xperia X’de Görüntülü Konuşma Var mı?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz