Son Güncelleme ile Instagram’a Gelen Yenilikler

0
1155

instagram-logo

Eğer android yada ios işletim sistemine sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız alışmanız gereken durumlardan biride güncellemeler diyebiliriz.Özellikle sosyal medya denilince aklan gelen facebook firmasının yaptığı satın almalardan sonra güncellemeler arttı.Bildiğiniz gibi Whatsapp ve Instagram uygulamalarını satın alması yeniliklerin habercisiydi.

Son olarak ise Instagram uygulamasının güncellemesi ile yeni birkaç özellik geldi.Bunlar kullanıların istediği ve her zaman kullanabileceği özellikler oldu.Bunlardan biri etiket arama özelliği yani girdiğiniz kelimere göre bir arama yaparak en yakında olanları ve en çok kullanılanları size göstermesidir,diğer özellik ise takip ettiğiniz kişilerin paylaşım yaptığında size haber vermesi oldu.

Yapılan yorumların etiketlerine dokunduğunuz zaman yada paylaştığınız resimlere etiket girmek istediğiniz zaman size en çok girilen etiketleri ve kelimelere yakın olan etiketlere yakın olanları sıralaması ve istediğiniz etiketi girmenizi sağlamaktadır.Buradan en çok girilen etiketleri inceleyerek takipçi ve beğeni sayınızı arttırabilirsiniz.

instagram-etiketleri

Diğer bir özellik ise takip ettiğiniz kişilere ait paylaşımların size haber verilmesi oldu.Takip ettiğiniz kullanıcıların hemen üst kısmında bulunan 3 nokta olan bölüme tıklayınız ve karşınıza aşağıdaki gibi seçenekler çıkacaktır.Buradan en altta bulunan bölüm konumuzda anlattığımız yerdir.

AhrnEnNjjCwKY4dtbj6pIeXO9pDARiFDu-v2CAB758cZ

Şu aralar en çok güncellenen uygulamalar arasında bulunan Whatsapp ve Instagram uygulamaları yeniliklere açık ve bakalım gelecek günlerde neler olacak göreceğiz.

Önceki İçerikSony Xperia Z4’ün Teknik Özellikleri
Sonraki İçerikiPhone ve iPad Oyun Yedekleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz