Sony Xperia Z4’ün Teknik Özellikleri

0
1243

Bir sürede basında çıkan haberlerden sonra Sony Xperia Z4 akıllı telefonunun tüm özellikleri açıklandı ve neredeyse çoğu doğru çıktı diyebiliriz.Sony sevenler için Xperia Z4 Japonya’da resmen açıklandı ve görünüm olarak diğer Sony modellerinden pekde bir farkı yok..

Xperia Z4 işlemci olarak Qualcomm 64 bitlik sekiz çekirdekli olan Snapdragon 810 işlemcisini kullanıyor.Bu özelliği ile Galaxy S6 ve LG G4 serisinden bir adım daha önde tutuyor.Artık günümüzde amiral gemisi olarak tanımladığımız cihazlarda 3GB ram ve kapasite olarak 32 GB olarak başlayan cihazlar çıkmaya başladı ve Sonyde bunlara katıldı.Aynı zamanda 128 GB hafıza Kartı desteği sunmaktadır.

Kamera özelliklerine gelecek olursak 20.7 MP çözünürlüğe sahip bir kamera ile bizi karşılıyor.Exmor RS sensör kullanan Xperia Z4,4K video çekebiliyor.Xperia Z4 ISO ayarlarında, 12800 ISO değerlerine çıkabilmesiyle dikkat çekiyor.Xperia Z3 kamera özelliği olarak 2.2 ön kamerası vardı biliyorsunuz.Bu modelde yani Xperia Z4 önkamerası ise geniş açılı çekimler yapılabiliyor‘selfie’dostu 5.1MP’lik Exmor RS ön kamera kullanılmış. Bu kamerayla 0.5, 2 ve 10 saniye zaman ayarlamalı çekimler yapılabiliyor. Bu zaman ayarlaması gerçekten selfie çekerken son derece faydalı olacak gibi görünüyor..

Önceki İçerikGoogle Maps Material Design Tasarımı
Sonraki İçerikSon Güncelleme ile Instagram’a Gelen Yenilikler
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz