Playstation Cafe Açmak İstiyorum

0
3637

Playstation Cafe Açmak İstiyorum

Eğer Playstation Cafe açmak istiyorsanız bu yazımız her yönüyle bir Playstation Cafe şematiğini ele alması sebebiyle tam size göre.

Bu alanda bir iş kurmak istiyorsanız, siz de diğerleri gibi yüksek kar bırakmasına kapılmışsınızdır. Öncelikle, kendinize şu iki soruyu sorun, bir Playstation Cafe açacağım yer benim mi yoksa kira mı? İki Playstation cafe açacağım yerdeki genç nüfus popülasyonu ne kadar yoğunlukta? Açacağınız yere yakın lise, orta okul olup olmadığını kontrol edin, üniversiteye ne kadar uzaklıktasınız? Sizin müşterilerinizin %95’lik dilimini öğrencilerin oluşturacağını unutmayın.

Sizin Playstation Cafe açacağınız yerin 100metre kare çapında başka bir Playstationcu olup olmadığını mutlaka araştırın. Ayrıca, 100metre karelik alanda okul, üniversite yoksa alan hacminizi 2 katına çıkarıp, tekrar kontrol edin. Başka bir cafe varsa hanginizin mekanının eğitim hanelere daha yakın mesafede olduğunu kontrol edin. Eğer rakip cafe eğitim hanelere daha yakınsa tavsiyemiz, cafe için başka bir ilçe ya da mahalle arayışına gidin.

Mekan seçiminden sonra sıra maliyet gelir, gider raporuna geldi. Bunu yapmadan asla bir Playstation Cafe açmayı düşünmeyin. İlk olarak, cafeniz kaç saat açık kalacak, Playstation saatlik kullanım ücreti ne olacak? Bir playstation ne kadar? Bu satın aldığınız playstationu kaç ayda ödeyeceksiniz, kaç playstation satın alacaksınız. Bir saat çalıştığında ne kadar elektrik yakıyor? Dükkan kiraysa, aylık kirası ne kadar? Tüm bu gider hesaplarını yaptıktan sonra, günde ortalama kaç kişi geliyor, kaç saatlik playstation kullanılıyor? Bunları hesaplayıp, bir ay ile çarpın. Tavsiyemiz, 10 günlük takip ile bir ortalama elde etmeniz. Bir ay sonunda zararda mısınız? Yoksa karda mı? Eğer zarardaysanız, ya bölge değiştirin, ya Playstation sayınızı azaltıp, arttırın. Aylık limit kara geçene kadar hesaplamanızı iyi yapın. Unutmayın, bir ay zararda giderseniz, ikinci ay kar da elde etseniz geçtiğiniz aydaki zarara yansır. Böylece yine içerde kalırsınız. Böylece dükkanı kapamaya kadar gidersiniz. Tavsiyemiz bir excell tablosu oluşturup, tüm giderleri ve 10 günlük ortalama geliri hesaplayıp işe başlamanız. Yakınlarınızda bir Playstation cafe varsa, oradan yakınsak bir değer elde edebilirsiniz. Ancak asla varsayımlar ile hesap yapmayın.

Önceki İçerikGörüntülü Arama Sonlandırıldı Bir Ağ Hatası Oluştu
Sonraki İçerikGeneral Mobile Taksitli Cihaz Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz