Pegasus Hava Yolları Kırmızı Bavul Kampanyası

0
1083


Pegasus’la Yurt Dışı 49.99 Euro!
Yurt Dışına Çıkmanın En Ekonomik Çözümlerini Sunan Pegasus Hava Yolları, “Kırmızı Bavul” Kampanyası İle 13-20 Şubat Tarihleri Arasında Bilet Alan 50 Bin Kişiyi 49.99 Euro’ya Yurt Dışına Uçuruyor!

İstanbul, 14 Şubat 2010 – Ekonomik fiyatlarla herkesin uçmasını sağlayan Pegasus, hızla genişleyen destinasyon ağı, artan seferleriyle ve birbirinden uygun fiyatlarıyla yurt içi ile yurt dışı arasındaki farkı ortadan kaldırıyor.

Yurt dışı uçuşların değişmez hava yolu şirketi olmayı hedefleyen Pegasus, 13-20 Şubat tarihleri arasında düzenleyeceği yurt dışı kampanyası ile 50 bin misafirini, 17 ülkede bulunan 25 noktaya her şey dahil 49.99 Euro’ya uçuruyor.

13-20 Şubat tarihleri arasında Pegasus internet sitesi www.flypgs.com adresine girerek, yurt dışı uçuşları için bilet alacak ilk 50 bin kişi, 1 Mayıs – 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri yurt dışı uçuşlarında tek yön 49.99 Euro’ya seyahat etme imkanını yakalayacak.

Geçtiğimiz yıl uçuş ağını hızlı bir şekilde genişleten Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul Sabiha Gökçen’den Amsterdam, Atina, Basel, Berlin, Beyrut, Brüksel, Düsseldorf, Frankfurt, Londra, Kharkiv, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Marsilya, Milan, Münih, Paris, Roma, Sofya, St. Etienne/Lyon, Stockholm, Stuttgart, Tiflis, Viyana ve Zürih’e direk uçuşları bulunuyor.

Önceki İçerikAvokado (Amerikan Armudu) Nedir?
Sonraki İçerikPegasus misafirlerine Haftalık araç kiralama 64 TL günlük
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz