Facebook Messenger’da Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır?

0
1756

Facebook bildiğiniz gibi son güncellemeler ile kullanıcılarının huzuruna bozacak yenilikler getirmişti.Bu yeniliklerin başında ise Facebook Messenger üzerinde bulunan okundu bilgisi oldu.Bu okundu bilgisinden kurtulmak için Ghost for Chat eklentisini kurarak kurtulabilirsiniz. Ghost for Chat eklentisi sayesinde Facebook Messenger üzerinde yollanan mesajların okundu bilgilerini kapatarak kurtulabilirsiniz.

Peki Ghost for Chat eklentisi nasıl kullanılıyor yada hangi tarayıcılarda çalışıyor onları görelim..Facebook Messenger sohbetlerinde bildiğiniz gibi okundu bilgisi ve çevrimiçi durum bulunuyor. Çevrimiçi durum kapatılabiliyor ancak okundu bilgisi kapatma özelliği maalesef ki yer almıyor.

Ghost for Chat ile Okundu Bilgisini Kapatmak
Bu eklenti sayesinde isterseniz hem okundu bilgisi engelleme özelliğini sisteme kazandırabilir hem de çevrimiçi durumunuzu gizleyebilirsiniz. Ghost for Chat eklentisi sadece Google Chrome tarayıcısı üzerinde çalışmaktadır.Eklentiyi indirin ve üye olun. Sonra engellemek istediğiniz seçeneği işaretleyerek Facebook Messenger’da arkadaşlarınızdan gizlenebilirsiniz.

okundu-bilgisi-engelleme
Ghost for Chat eklentisi tam istediğiniz gibi bir eklenti ama ücretli bir eklentidir.Aylık olarak sizden 1.99 dolar talep ediyor. Eğer Facebook üzerinde gizlenmek istiyorsanız aylık olarak 1.99 dolar ödemek zorundasınız..Eğer sürekli Messenger kullanıyorsanız ve saklanmak,gizlenmek istiyorsanız Ghost for Chat eklentisini satın almalısınız.

Önceki İçerikTurkcell T70de Görüntülü Konuşma Var mı?
Sonraki İçerikAsus Telefonlara Nasıl Format Atılır?


Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz