Turkcell T70de Görüntülü Konuşma Var mı?

4
13024

Turkcell ülkemizde akıllı telefon piyasasındaki başarısını devam ettirerek yeni modeli olan Turkcell T70 modelini geçtiğimiz günlerde kullanıcıları ile tanıştırdı.Manisada yapılan lansmanda Turkcell T70 modeli tanıtıldı.Turkcell T70 piyasada bulunan en uygun 4.5G uyumlu akıllı telefon olarak yerini aldı.Turkcell T70 fiyatı ne kadar?
Turkcell T70 fiyatı 649 TL olarak belirlendi. Özelliklerine göre gayet uygun fiyatı ile dikkat çeken Turkcell T70, Android telefon almak isteyenlerin listesinde yer almaya aday.

5 inçlik Full HD ekran ile karşımıza çıkacak olan telefonda Snapdragon 615 işlemci ve Adreno 405 grafik işlemcisi yer alacak. 3GB RAM ile piyasaya sürülmesi planlanan telefonun 32GB dahili depolama alanı olacak. Ayrıca telefonda microSD kart desteği ve parmak izi okuyucusu da bulunuyor. Arka ve ön kamerada 13MP’lik değerleri görebildiğimiz Turkcell T70 2.500mAh bataryaya sahip olacak.

Ürünün sistem özellikleri ise şu şekilde olacak:
5 inç büyüklüğünde, 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde ekran
1080p video kayıt yapabilen 13 megapiksellik arka kamera
5 megapiksellik ön kamera
8 çekirdekli 1.5GHz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 615 işlemci
2 GB RAM ve microSD desteğiyle birlikte 16 GB dahili hafıza
Android 5.0 işletim sistemi
2400mAh gücünde batarya
129 gram ağırlık, 7.8 mm incelik

Turkcell T70 Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır
Turkcell T70 ile görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız ilk olarak Google play hesabı açmalısınız ve daha sonra görüntülü konuşma yapabilmek için gerekli uygulamaları indirmelisiniz.Görüntülü konuşma yapabilmek için Skype,Line,Tango,Whatsapp,Facebook Messenger vb bir uygulama indirerek görüntülü konuşma yapabilirsiniz.Tabi karşı tarafda da aynı uygulamalardan indirmesi gerekmektedir.

Google Play Hesabı Nasıl Açılır
Android işletim sistemine sahip cihazlarda uygulama ve oyun indirmek istiyorsanız ilk olarak Google Play hesabı açmak zorundasınız.İsterseniz bu işlemi bir bilgisayar üzerinden yapabilir,istersenizde akıllı telefonunuz üzerinden yapabilirsiniz.Bu işlemlerden en kolayı bilgisayar üzerinden açma işlemi diyebiliriz.

google_play_hesabi_acmak

1-Google.com olarak girişi yapınız.
2-Daha sonra sizden istenen bilgileri doğru bir şekilde giriş yapınız ve bir yere mutlaka not alınız.
3-Güvenlik açısından ise cep telefonu numaranızı yazmalısınız.Eğer ileride farklı bir sorun olursa şifre hatırlatma işlemi ile şifrenizi geri alabilirsiniz.
4-Google hesabınızı açtıktan sonra Telefonunuz üzerinden giriş yapınız ve istediğiniz uygulamayı indirmeye başlayabilirsiniz.

Önceki İçerikGeneral Mobile 5 Plus Görüntülü Konuşma Var mı?
Sonraki İçerikFacebook Messenger’da Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

    • Turkcell T70 modeliyle görüntülü görüşme yapabilmek için ilk olarak cihaz için Google Play hesabını açmanız gerekiyor ve daha sonra görüntülü konuşmaya uyumlu uygulamalardan birini indirip kullanabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz