Android Uygulamaları Telefondan Kaldırma

0
1541

Mobil işletim sistemlerinde en çok kullanılan işletim sistemi bnildiğiniz gibi Android işletim sistemidir.Android işletim sistemleri İOS yada diğer işletim sistemlerine göre biraz daha karışık ve özellik sahibidir diyebiliriz.Tabi bu özellikleri kullanmak yeni kullanıcılar için biraz zorluk çıkartabiliyor ve sorunlar yaşayabiliyor..

Android telefonlarımıza ve tabletlerimize işimize yarayan yada eğlenmek için bir çok oyun indirmekteyiz.Bazen ise bu oyunlar ve programlar işimize yaramıyor ve programları silmek zorunda kalabiliyoruz.Bu konumuzda ise silmek istediğimiz programları nasıl sileriz yada Android telefon yada tabletimizden nasıl kaldırabiliriz onu göreceğiz.

Android işletim sistemine sahip telefonunuzda yada tabletinizde ilk olarak Ayarlar bölümüne giriş yapınız ve Genel bölümüne ve son olarak da Uygulama Yöneticisine..
android-uygulama-kaldirmak

Buradan telefonunuza yüklediğiniz oyunları ve uygulamaları görebilirsiniz ve istediğinizi seçenerek silme işlemine başlayabilirniz.
android-oyun-silmek

Kaldırmak istediğiniz bazı uygulamalarda ve oyunlarda hata alıyorsanız ve silmekte zorluk çekiyorsanız uygulama üzerinde bulunan verileri temizlemeniz gerekmektedir.Bu işlem için ise yukarıda bulunan görselde Veriyi Sil demeniz gerekmektedir.Daha sonra ise tekrar Kaldır dedikten sonra silme işlemine başlayacaktır.

Önceki İçerikPttcell TL Transferi Nasıl Yapılır ?
Sonraki İçerikGTA 5 Nasıl Türkçe Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz