Android Cihazlar İçin Hızlandırma Yöntemi

0
1192

 

Android cihazlarınızda yavaşlıktan şikayetçiyseniz telefonunuzu hızlandırmak adına birçok yöntem denemeniz mümkün. iOS’a göre stabil olsa bile yavaşlıkların yaşandığı birçok android cihazda başlıca etken olarak touchwiz arayüzlerinin yavaşlığından söz edebiliriz. Tabi ki cihazdan cihaza değişen bu durum her cihazda karşılaşılmasa da android yazılımcıları hala bu arayüzü geliştirmeye devam ediyor. Telefonunuzu hızlandırmak adına farklı bir arayüz deneyerek aşağıda paylaştığımız 2 yazılımı deneyebilirsiniz.

 

ADW.Launcher

ADW.Launcher

Adw launcher gelişmiş bir masaüstü düzenleme uygulamasıdır. Bu program sayesinde telefonunuza yeni temalar, kısa yollar ekleyebilir veya ana ekranlarınıza animasyonlar ilave edebilirsiniz. Uygulama çekmecesi, masaüstü önizlemeleri ve sürükle bırak butonlar sahip bu uygulamada uygulama çekmecesi, sürükle bırak butonlar kullanıcılar tarafından özelleştirilebiliyor.

Uygulamayı indirmek için linke tıklayın ->> ADW.Launcher

History Eraser

history-eraser

Android telefonunuzu kullandıkça gelen ve giden mesajlar, başarısız mesajlar, arama kayıtları, internet tarayıcı geçmişi, android market aramaları gibi tüm yapılan işlemler tutuluyor. Bir süre sonra bunların bazıları sizi rahatsız etmeye başlayabilir ve bu kayıtları silmek isteyebilirsiniz. Bu ihtiyacınızı tek bir noktadan karşılayabilecek ücretsiz, düşük boyutlu ve başarılı bir uygulama History Eraser. Bu uygulama ile tüm geçmişi rahatlıkla tek hamlede silebilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için linke tıklayın ->> History Eraser

Önceki İçerikGrid Autosport Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikAvast! Anti-Theft ile Android Telefonunuzu Koruyun
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz