ZenMate Nedir? Nasıl Kullanılır Video?

0
1451

zenmate

ZenMate Zenguard tarafından hazırlanan uygulama Google Chrome için geliştirilen vpn tabanlı bir proxy eklentisidir. Chromium tabanlı tüm web tarayıcılarında da kullanılabilien eklentinin, hafif yapısı ve diğer detayları sayesinde özelleştirip kullanabilmek mümkün. Erişimi engellenen internet sitelere bu eklenti ile kolay bir şekilde girebilirsiniz. Ayrıca bu sırada gizliliğinizi ve internet güvenliğinizi de sağlayabilirsiniz. Üstelik Zenmate piyasadaki birçok uygulamaya göre ücretsiz ve kolay kullanılır bir eklenti olmasıyla birlikte Eklentiyi indirmek ve kurmak için ZenMate linkini kullanabilirsiniz. Eklentin nasıl kullanılacağına dair video aşağıda yer almaktadır.


ZenMate ile Engelli Sitelere Nasıl Girilir?

Eklentinin nasıl kullanılacağı ile ilgili daha fazla detay için ZenMate nasıl kullanılır ilgili makaleye göz atmanızı öneririz.

Önceki İçerikEtimek Tatlısı Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikVodafone’da Kalan Dakikalar Nasıl Öğrenilir?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz