Yurtiçi Kargo Sorgulama

0
905

Yurtiçi Kargo Sorgulama
Özellikle internet üzerinden her gün binlerce alışveriş işlemi yapılmaktadır ve genel olarak kargo firmaları her geçen gün daha çok ve hızlı çalışmaktadırlar.. Bu işlemler sonunda ise siparişi veren kullanıcı kargosunun nerede olduğunu yada ne zaman geleceğini öğrenmek istemektedirler. Bu servislerden biriside ülkemizde en çok kullanılan kargo firması olan Yurtiçi Kargo ile yapılmaktadır. Yurtiçi Kargo sorgulama için farklı numaralar üzerinden site üzerinden hızlı bir şekilde sorgulama yapabilir ve kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.. Yurtiçi Kargo sorgulama için ilk olarak gönderi numarası ile sorgulama yapabilirsiniz.
İlk olarak kargonuza ait olan gönderi numarasını girmelisiniz. Daha sonra ise güvenlik kodu olarak karşınıza çıkan numarayı giriniz. Sorgula bölümüne bastıktan sonra kısa süre sonra sorgulama işlemi bitecektir ve kargo durumunuzu öğreneceksiniz.
Fatura ile sorgulama işlemi için ise bu durum biraz daha farklı ve daha çok bilgi gerekmektedir. Fatura üzerinde yazan bilgilere göre sorgulama yapabilir ve bu işlem için dediğimiz için daha çok bilgiye ihtiyaç bulunmaktadır.

Konşimento Nedir; Taşıma senedi olarak da bilinen, üzerinde yükleyici, alıcı, ihbar merci bilgileri başta olmak üzere söz konusu ticari işlemle ilgili her türlü bilginin yer aldığı kıymetli evraktır. Sözlük anlamı ise taşınmak için gemiye teslim edilen mala karşılık verilen alındıdır.
Aynı şekilde sorgulama üzerinden Konşimento numarasını ve güvenlik numarasını sistem üzerine giriş yaparak Yurtdışı sorgulama işleminide yapabilirsiniz.

Önceki İçerikTürk Telekom Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma
Sonraki İçerikSEO Analiz Araçları ile Sitenizi Yükseltin
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz