Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

0
3815

Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma
Türk Telekom müşteri hizmetlerine bağlanmak her zaman kolay olmuyor. Verilen müşteri hizmetleri numarasını aradığımız halde karşımıza bitmek bilmeyen bant yayınları gelebiliyor. Ve bizler bant yayını bitip gerçek kişilerle konuşmaya başlayana dek soracağımız soruları bile unutmak noktasına gelebiliyoruz. Bu konuda bazı püf noktaları bulunuyor. Aradığımız andan itibaren hemen gerçek insan sesine ulaşabileceğimiz kısa yol tuşlarını bildiğimiz an hem telefon başında yorulmayacak hem de kafamızdaki sorunların stresini artırmayacağız.

Türk Telekom, 200 seneye yakın bir zamandan günümüze kadar aktif olarak dünya teknolojilerini ayağımıza kadar getirmeye çalışmış ve bilgi toplumu oluşturmak amacıyla bunun çözümlerini ve alt yapısını oluşturmuş bir şirkettir. Şirketin Türkiye üzerindeki alt yapı çalışmaları ile dünyadaki teknolojiyi ayağımıza getirme sürecindeki çabaları ile bugün ülkemiz bambaşka bir hal almaktadır. Hele ki 4.5 G bağlantıları ve fiber alt yapı ile artık dünya ülkelerinin yanında arka planda kalmadığımız bir internet sürecimiz bulunmaktadır. Bu imkan, araştırma ve çabalardan memnun olan 20 milyon kadar abonenin taktir edersiniz ki her noktadaki hizmeti aynı olmamakla beraber gerek doğrudan gerekse dolaylı yollardan problem çıkma ihtimalleri yüksek olabiliyor. Bu bağlamda Müşteri hizmetlerine bağlanmış olan bir kişinin sorununun çözülmesi için saatlerce beklemek zorunda kalması da cabası olabiliyor. Ama bu kadar bant yayınının bir an önce çözülmesi ve yetkili kişilere acilen ulaşabilmenin de bir yolu olmalıdır.

Bilindiği üzere Türk Telekom için gerekli olan telefon hattı 444 1 444’tür. Bu numarayı aradığınızda çok sevdiğiniz bant yayını ile karşılaşabilirsiniz. Ama endişelenmeyin. Devamında sizden tuşlara basmanız istendiğinde öncelikle 1’e basmanız ve sırasıyla 1 – 3 – 1 – 4′ e basmanız durumunda sorununuz kısa süre içerisinde çözülecektir. Yani istediğiniz gerçek yetkililer ile kısa bir sürede probleminizi dile getirebileceksiniz. Bu durumun bir 2. yolu daha vardır. Bu 2. yol için öncelikle 444 0 375’i aramak olacaktır. Buradaki ilk yol Türk Telekom, ikinci yol ise TTNET içindir. Aradıktan sonra önce 3’e sonra 1’e basarak ADSL abone numarasını söyleyerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Önceki İçerikProbiyotikler, Anksiyete, Stres ve Depresyon
Sonraki İçerikYurtiçi Kargo Sorgulama
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz