Youtube’a Nasıl Video Yükleyebilirim

0
1134

Google tarafından satın alındıktan sonra büyük gelişmeler ve izleyici sayısının artışı ile dünyanın bir numarası haline geldi diyebiliriz. Diğer firmalar ise birçok atılımda bulunmasına rağmen halen alternatifi olmayan Youtube üzerinden hem para kazanabiliyorsunuz,hemde eğlenceli video izleme imkanını bulabiliyorsunuz. Farklı videolar yükleyerek Youtube üzerinden para kazanabilir ve dünyadaki herkes ile iletişim kurabilirsiniz.

Youtube’a Nasıl Video Yükleyebilirim
Youtube üzerine video yüklemek istiyorsanız Google hesabınız olması gerekmektedir. Bildiğiniz gibi Gmail yani Google’ın sahip olduğu kuruluşlardan en büyükleri arasındadır ve en çok kullanılan mail sistemidir. Bu sistem yani tek hesap üzerinden Google üzerinde bulunan tüm bağlantılı sistemleri kullanabilirsiniz. Youtube içinde bu durum geçerlidir. Youtube üzerinden video yüklemek yada yorum yapmak, para kazanmak istiyorsanız Gmail hesabınız yani Google hesabınız olması gerekmektedir. Sağ köşeden hesabınıza giriş yapınız ve OK simgesine tıklayınız. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.

Yukarıdaki görselde olan bölüme tıkladığınız zaman videonun Bilgisayardan alınarak internet hızınıza göre yükleneceğini gösterecektir. Daha sonra ise internet hızınıza göre yüklenme işlemi başlayacaktır. Upload hızınız ne kadar yüksekse o kadar hızlı video yüklenecektir.

Yukarıdaki görselde ise yüklediğiniz video için belirli açıklama bölümlerini doldurmanız gerekmektedir. Bu açıklamalar videonuzun izlenme sayısını arttıran bölümlerdir. Özellikle açıklama ve etiket bölümü videonun aranmasında büyük rol oynamaktadır. Herkese açık bölümünden ise videonun kimlerin izleyebileceğini seçenebilirsiniz.

Bu işlemden sonra siz onayladıktan sonra videonuz yayınlanacaktır ve izleyicileri ile buluşacaktır. Sizde sitemizin için açılan video kanalımızı takip edebilir ve videolarımızı izleyebilirsiniz.

Önceki İçerikİphone Güncelleme Uyarıları Nasıl Kapatılır
Sonraki İçerikİphoneda Yedekeleme Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz