Yiyecek Ve İçecek Lekeleri Nasıl Çıkartılır?

0
1228

Günlük hayatımızda neredeyse herkesin yaptığı ve olunca hızlı bir çözüm aradığı durumlardan biriside üzerinize dökülen yemek ya da yiyecek lekelerini nasıl temizleyebiliriz ya da en hızlı olarak nasıl temizleyebiliriz diyebiliriz. Bu lekelerden biriside dondurma lekesidir. Dondurma lekesini çıkarmak için ise sabunla biraz lekeyi hafifçe sürtmelisiniz ve sonra makineye atmalısınız.
Diğer bir leke ise meyve lekesidir. Meyve lekesinde ise taze yani yeni lekelenmişken müdahale etmek daha iyi olacaktır ve çıkmasında size kolaylık sağlayacaktır. Meyve lekesini çıkarmak için karbonatı biraz su ile krem kıvamına getiriniz ve üzerine sürünüz. Daha sonra ise makineye atınız.
En çok başımıza gelen lekelerden biriside salça ve ketçap lekesidir. Bu lekeleri çıkarmak için ise sıcak su ve gliserini aynı miktarda karıştırarak lekeye sürünüz ve bir saat kadar bekletiniz. Daha sonra ise makineye atınız.

Genel olarak lekeleri çıkartacak olan karışımlar her zaman kullandığımız günlük sıvılar yada belirli şeylerdir. Bu durumlardan biriside turp lekesidir.Turp lekesini çıkarmak istiyorsanız lekenin üzerine biraz süt dökünüz ve daha sonra makineye atınız.Vazgeçilmez olarak tanımladığımız içeceklerin başında ise çay lekesi gelmektedir.Çay lekesini çıkarmak için ise limon sıkını ve daha sonra makineye atınız.

Önceki İçerikBilgisayarınız Donarsa Ne Yapmalısınız?
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J1 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz