Samsung Galaxy J1 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

0
1992

Samsung firmasının yeni cihazları arasında olan Galaxy J1 özellikleriyle ve bütçesiyle diğer cihazlara göre daha düşük bir performans sergiliyor.Tabi diğer samsung cihazlar gibi Galaxy J1’de Android işletim sistemine sahip olduğu için genel özellikleri neredeyse aynı yani yazılımsal özellikleri benzerlik göstermektedir.Genel olarak fiyatını belirleyen bildiğiniz gibi teknik özellikleridir.Cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak aşağıdaki gibi sıralanmıştır..

Cihazın teknik özelliklerine baktığımızda 800×480 piksel çözünürlüklü 4.3 inç ekranının ve 1.2GHz frekans hızında çalışan Cortex-A7 işlemcinin bulunduğunu görüyoruz. Giriş seviyesinde bir cihaz olmasına rağmen Samsung’un üst segment telefonlarında kullandığı Ultra Güç Tasarruf Modu da cihazda bulunan bir diğer özellik.

5 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamerası bulunan J1, 512 RAM ve microSD destekli 4 GB dahili hafıza bulunuyor. Android 4.4 KitKat işletim sistemli ve 1850mAh kapasiteli pili bulunan J1’in renk seçenekleri mavi, siyah ve beyaz olarak kullanılmış. Fiyat tam olarak belli olmasa da bu özelliklerdeki bir cihazın 700-800 TL civarında olacağını söyleyebiliriz.

Genel olarak android cihazlar arasında benzer özellikleri arasında bildiğiniz gibi ekran görüntüsü alma özelliği bulunmaktadır.Tüm akıllı cihazlarda standart olarak belirlenen bu özellik her cihazda olduğu gibi aynı şekilde yapılmaktadır.

Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Samsung Galaxy J100 ( J1 ) almak için cihazda bulunan Home Tuşu ile beraber Yan tarafta bulunan Kilit Tuşuna aynı anda kısa süre basını.Daha sonra ise resim çekme sesini duyacaksınız ve işlem tamamlanmış olacaktır.Bu çektiğiniz ekran görüntüsünü ise galeri bölümünden screenshot klasörüne kayıt ederek işlemi tamamlayacaktır.

Önceki İçerikYiyecek Ve İçecek Lekeleri Nasıl Çıkartılır?
Sonraki İçerikVestel Venus V3 Ekran Görüntüsü Alma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz