Vestel Venus V3 Ekran Görüntüsü Alma

0
1988

Gsm operatörlerinden sonra artık beyaz eşya firmalarıda kendi ürünlerini üretmeye ve kullanıcılarına ulaştırmaya başladı.Bu cihazlardan biriside Vestel üretiminde yapılan Venus V3 oldu.Android işletim sistemine sahip olduğu için diğer çoğu android cihaz gibi genel özellikleri neredeyse aynı yani yazılımsal özellikleri benzerlik göstermektedir.Genel olarak fiyatını belirleyen bildiğiniz gibi teknik özellikleridir.Cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak aşağıdaki gibi sıralanmıştır..

Vestel Venus V3 Özellikleri
5.5 inç çözünürlüğünde Full HD IPS ekran ile geliyor. Ekran camı Gorilla Glass 3 ile korunan cihazın kalınlığı 8.2 mm, ağırlığı ise 152 gr.Qualcomm’un 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemcisinden gücünü alan cihaz, 2 GB RAM ve 32 GB dahili hafızaya sahip. Bu hafıza ayrıca microSD kart ile de artırılabiliyor.Ön tarafta 8 Megapiksel, arka tarafta ise 13 Megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya sahip olan Vestel Venüs v3’ün bataryası ise çıkarılabilir yapıda olan 2480 mAh’lik batarya olacak.

Vestel Venus V3
Ekran görüntüsü çekmek istediğiniz ekrana geliniz ve daha sonra ses kısma tuşu ile birlikte kilit tuşuna aynı anda basınız.Kısa süre basılı tuttuğunuz zaman ise fotoğraf çekme sesi ile işlem tamamlanmış olacaktır.Çektiğiniz görüntülere ise galeri bölümünden ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J1 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Sonraki İçerikVatan Bilgisayardan Taksitli Telefon Nasıl Alınır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz