Yapı ve Kredi Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası

0
334

 Yapı ve Kredi Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası
Yapı kredi 1994 yılında Kazım Taşkent tarafından bireylerin daha kolay ve uygun bir şekilde konut sahibi olmalarını sağlamak için kurumuş, özel bir bankadır. Şu anda bankacılık işlemleri yapan 925 şubesi, 4000 den fazla ATM’si ve 18.000den fazla çalışana sahip bir bankadır.

Nasıl şifre alabilirim?
Müşteri iletişim merkezinde işlemlerimizi yapabilmemiz için ilk önce tek kullanımlık şifre alınması gerekmektedir. Şifremizi mobil uygulamasından ya da tele sekreter yardımıyla kolay bir şekilde oluşturabiliriz. Yapı ve Kredi bankası mobil uygulamasından şifre al / şifremi unuttum butonuna tıklayarak kolay ve pratik bir şekilde tek kullanımlık şifremizi oluşturup kullanabiliriz. Ayrıca, şifremizi ATM’den almamız mümkündür.

Hangi işlemler yapılabilir?
Şubelerine giderek bütün işlemlerimizi yapabilir ya da yaptırabiliriz. Bireysel müşteri hizmetleri iletişim merkezi üzerinden sesli yanıt merkezini yoluyla hesaplarımızda bakiye bilgisi ya da yaptığımız işlemlerin geçmişi hakkında bilgi alabilir, kredi kartı bilgilerimiz ve kredi kartı ödemelerimizi ve TL hesaplarımızdan EFT veya havale işlemlerini gerçekleştirebiliriz. Borsa, döviz. Yatırım işlemleri ve repo işlemleri araçları ile ilgili 24 saat müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilmektedir. Ayrıca, Türkiye de il defa yapılan müşteri hizmetlerine daha kolay bir şekilde ulaşabilmek için Ses Tanıma sistemi gerçekleştirilmiştir. Sesli tanıma sistemi ile anlık hisse senedi fiyatlarına, anlık döviz kuruna ve repo vaiz oranlarına ulaşılabilmektedir.

Müşteri Temsilcisi numarası

Bireysel müşteri iletişim merkezine 7 gün 24 saat uzman ve samimi bir dille konuşan çalışanlar sayesinde işlemler daha kolaydır. Bireysel müşteri iletişim merkezine ulaşabilmek her zaman bir telefon kadar uzaktır. Türkiye’nin her yerinden ve istenilen saatte 444 0 444 / 0850 222 0 444 numaralarını arayarak internet bankacılığı, bireysel hesap ve kartlarımız hakkında bilgilere ulaşmamız kolaydır. Ayrıca, günümüzde herkesin kullandığı Whatsapp uygulaması yoluyla da müşteri temsilcisine yazışma yoluyla işlemlerimizi gerçekleştirebiliriz. 0850 222 0 444 numarasını telefon rehberine kaydederek istediğimiz zaman müşteri hizmetleri temsilcisine ulaşmamız mümkündür. Yapı ve Kredi bankası mobil uygulamasında menüde yer alan Yapı Kredi’ye Whatsapp ile butonuna tıklayarak da iletişime geçilebilir.

Önceki İçerikTürkiye Halk Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikŞekerbank Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz