Şekerbank Müşteri Hizmetleri Numarası

0
289
Şekerbank Müşteri Hizmetleri Numarası

Şekerbank Müşteri Hizmetleri Numarası
Şekerbank 12 Ekim 1953’ten beri yüz binlerce pancar kooperatifi üyesi olan çiftçilere birikim sağlayıp hem ülkenin hemde çiftçilerin gelişimine katkıda bulunmuştur. Şekerbank ilk şubesini Eskişehir de açmıştır ve ilk olarak adı “Pancar Kooperatifleri Bankası Anonim Şirketi” olarak adlandırılmıştır. Daha sonra 1956 yılında Ankara ya taşınarak adını Şekerbank olarak Türkiye’ye duyurmuştur. 2004 yılında genel merkez müdürlüğünü İstanbul’a taşıması gerekmiştir. Şubelerinin %70 i anadoluda bulunan Şekerbank çiftçi esnaf ve işletmelere en uygun faiz, kredi ve çözümler üreten banka olarak yaygın bir şube ağını oluşturmuş ve diğer bankalar arasında rekabeti farklılaştırmıştır. Türkiye’de 273 şubesi bulunmaktadır bu şubeden bir tanesi gezici şube olarak bilinmekte ve 9 bölge müdürlüğü bünyesinde bulunmaktadır. Şekerbank’ın sadece Türkiye değil dünya çapında işlem görebilmesi için bir tanede yurt dışı temsilcisi bulundurmaktadır. Bulunduğu şubelerinin çoğu yarım asırdan fazla bir süredir bulunduğu yerde hizmet vermeye halen devam etmektedir. Şekerbank yüksek kesime değil tabana yani çiftçiye yönelik çalışmalarından dolayı “Anadolu Bankacılığı” olarak tanımlanan bir misyonu vardır. Türkiye’nin bir çok yerindeki bankacılık hizmetini tanıştıran Şeker Bank Türkiye deki ilk mikro finansman kredilenme modelini uygulamış ve bankacılık hizmetlerini bütün herkese tanıtmıştır.

Müşteri Hizmetleri Numarası
Telefonun olduğu her yerde hızlı ve güvenilir bir şekilde bankacılık hizmeti veren Şekerbank işlem hızı sayesinde zamandan tasarruf etmeyi amaçlamaktadır. Şekerbank’ın sunduğu telefon bankacılığı hizmetinin yanı sıra bu hizmetten faydalanan müşterileri için fiyat avantajları sağlamaktadır. Şekerbank’a ulaşmak ve müşteri hizmetleri temsilcilerinden bilgi almak için 0850 222 78 78 numaradan ulaşıp müşteriler istedikleri ve gerekli olan bilgi ve hizmetlere ulaşabilmektedirler. Ayrıca sesli yanıt sisitemi özelliği ile müşteri temsilcilerine bağlanarak müşterilerin kendilerine ait olan bilgilere uluşma imkânı olup ürün başvurusu yapmaları ve düşük komisyonlarla işlemleri gerçekleştirmektedirler. Şekerbank’a yurt dışı hatlardan da ulaşılabilmektedir. Şekerbank çağrı merkezine yurt dışından ulaşabilmek için +90 0850 222 78 78 numarası ve 444 78 78 numaralardan ulaşılabilmektedir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden ise sadece numaranın başına o ekleyerek yani 0850 222 78 78 numarası ile ulaşılmaktadır.

Önceki İçerikYapı ve Kredi Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikBB Mobile Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz