BB Mobile Müşteri Hizmetleri Numarası

0
3094

BB Mobile Müşteri Hizmetleri Numarası
Yerli üretim olarak ülkemizde faaliyet gösteren ve KVK bünyesinde bulunan cep telefonu markaları arasında BB Mobile bulunuyor. Farklı birkaç modeli bulunan BB Mobile cihazlarda genel olarak eski Samsung model cihazları taklid ederek karşımıza geliyor. Samsung 1205 modellere benzeyen yapısı bulunan cihazlarda BB Mobile logosu ile karşımıza geliyor. Tabi son zamanlarda piyasada çok görülen bu cihazlarda arıza durumu bir hayli fazla görülüyor. Bu arızalarda kullanıcıları fazlasıyla rahatsız etmiş durumda.

Bu gibi durumlar için BB Mobile KVK üzerinden teknik servis hizmeti sunuluyor. Yani herhangi bir arıza durumunda teknik servis olarak KVK olarak göndermeniz gerekmektedir. KVK üzerinden cihazı istediğiniz servise gönderebilirsiniz. BB Mobile Teknik Servis

Fatura ve Garanti Sorgulama
KVK’dan satın almış olduğunuz cihazınızın IMEI Numarasını doğrulamak için aşağıdaki kutuya Cihazınızın 15 haneli IMEI Numarasını giriniz. Daha sonra “Sorgula” butonuna tıklayarak sorgulama işleminizi bitirebilirsiniz..

Önceki İçerikŞekerbank Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikTurkcell Superbox Nedir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz