Turkcell Superbox Nedir

1
379

Turkcell Superbox Nedir
Son zamanlarda artan internet ücretleri ve bağlanmayan alt yapı sorunları yüzünen Turkcell farklı bir yöntem geliştirdi ve Huawei modemleri kullanarak 4.5G sim kart sistemi ile kotalı yada kotasız internet sistemi geliştirdi diyebiliriz. Genel olarak diğer operatörlerin yada internet sağlayıcılarının sorunları çekmeme yada port sorunları oldu diyebiliriz. Bu gibi durumları ortadan kaldırmak için sim kart ile hattın çektiği yerlere göre 4.5G yada 3G hattınızdan faydalanabiliyorsunuz. Paketler olarak ise çok fazla bir seçenek yok ama dediğimiz gibi bağlanamayan internet servisleri için büyük bir dezavantaj olarak tanımlayabiliriz.

Ülkemizde bildiğiniz gibi en kapsamlı internet sağlayıcısı Türk Telekom olarak kullanıcıları ile buluşuyor. Tabi artık bu durum biraz değişecek gibi görülüyor. Zaten hali hazırda bir Türk Telekom bağlantı ve çekim kapsamı sorunu olduğu için Turkcell bu durumdan daha iyi faydalanmış gibi görülüyor.

– Kampanyadan sadece yeni bir data hattı ile 12 ay taahhütlü olarak faydalanılır.
– Kampanya dâhilinde sunulan taahhütlü paketin: 10Mbps 99.90 TL/Ay, 12 ay KDV/ÖİV dâhil fiyatlardır.
– Paket Taahhüt Süresi sona erdikten sonra, aksi Turkcell’e bildirilmediği veya farklı bir Superbox İnternet paketi seçilmediği sürece, taahhüt süresinin sonuncu ayında kullanılan Superbox Fırsat internet paketinin ilgili taahhütsüz paketleri tanımlanır.
– Kampanya dâhilinde sunulan taahhütsüz paket: 10 Mbps 199TL/ay KDV/ÖİV dâhil fiyatlarıdır. Bu paketler satışa kapalıdır, kontratı biten aboneler faydalanabilir.

Önceki İçerikBB Mobile Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikTwitter’da Kullanıcı Nasıl Engellenir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz