Twitter’da Kullanıcı Nasıl Engellenir

0
250

Twitter’da Kullanıcı Nasıl Engellenir
Bildiğiniz gibi birkaç çok kullanılan sosyal medya uygulamaları bulunmaktadır. Bunların başında ise Twitter gelmektedir. Neredeyse birçok kişinin aktif olarak kullanmasada bir Twitter hesabı bulunmaktadır. Özellikle son zamanlarda Twitter hesabınız üzerinde birçok bot hesap yada fake hesap bulunmaktadır. Bu gibi hesaplardan kurtulmak için ise Twitter üzerinde kullanıcı engelleme sistemin kullanabilirsiniz.

Twitter üzerinde özellikle bazı durumlarda sizin peşinizi bırakmayabilirler ve rahatsız olabilirsiniz. Twitter üzerinde bu tarz davranışlardan kurtulmak için engelleme yapabilir ve rahat rahat Twitter üzerinde gezinebilirsiniz. Peki Twitter’da kullanıcı engelleme nasıl yapılır onu görelim..

1- İlk olarak Twitter hesabınıza giriş yapınınız.
2- Daha sonra ise engellemek istediğiniz kişinin profiline giriniz ve sağ üst köşeden bulunan üç nokta bölümüne geliniz.

3- Daha sonra ise karşınıza çıkan menüden kişi ismi ve hemen yanında kişiyi engelleme bölümünü göreceksiniz. Yukarıdaki resimde kırmızı bölümde olan bölümde bu yazısı görebilirsiniz.

Twitter
Twitter
Developer: X Corp.
Price: Free

Engelleme işlemini yaptıktan sonra ise engellediğiniz kişinin engelini kaldırmak istiyorsanız bu işlemi profilinize giriş yaparak engelinizi kaldırabilirsiniz. Bu işlem için sıra şu şekilde yapabilirsiniz. Ayarlar ve Gizlilik daha sonra sol bölümden Engellenmiş Hesaplar bölümünden engellediğiniz kişileri görebilirsiniz. Daha sonra ise istediğiniz gibi engellediğiniz kişilerin engelini kaldırabilirsiniz.

Önceki İçerikTurkcell Superbox Nedir
Sonraki İçerikPttcell Ödemeli Arama Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz