Türkiye Halk Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası

0
667
Türkiye Halk Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası

Türkiye Halk Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası
Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketi, kısaca Halkbank genel merkezi İstanbul – Ataşehir’de bulunmaktadır. 1933 yılında 2284 sayılı Halk Bankası ve ve Halk Sandıkları Kanunu altında esnafların işlerini yoluna sokmak ve işlerini kolaylaştırmak amacıyla küçük ve orta büyüklükteki esnaflara kredi imkânı sağlaması sanayi faaliyetlerinde bulunan fabrika ve kişilere faiz oranı düşük ve kolay imkânlarla verilebilen krediler vermesini sağlaması amacıyla kurulmasına ilk adımları atılmıştır. 23 Mayıs 1938 tarihinde ilk faaliyetlerine başlayıp Türkiye’nin önemli kamu bankaları arasında yerini almış bulunmaktadır. Günümüzde CEO’su Osman ARSLAN olup kamuya yönelik icraatlarına devam etmektedir. Halk Bankasını aktiflerinde bulunan para miktarı büyüklüğü 128 milyar 480 milyon TL bünyesinde bulunmaktadır. Bu para miktarı ile aktif büyüklük açısından dünya sıralamasında 159. Sırada yer alıp Türkiye deki kamu bankaları arasında ilk sıralarda devlet bankaları arasında yer almaktadır. Halk Bankası bir çok kart çeşidi bulunmaktadır bunlar paraf, bank 24, bank 24 jet gibi türlere ayrılmaktadır.
Müşteri Temsilcisi Numarası

Halk Bankası müşteri hizmetleri temsilcisine 7 gün 24 saat ulaşma imkânı vermektedir. Ana şubesi Barbaros Mahallesi Şebboy Sokak No: 4 Ataşehir/İstanbul da bulunmaktadır. Halk Bankası müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0 400 dır. Bu numaradan bankamatik ve kredi kartı işlemlerimizi gerçekleştirebilir havale EFT gibi işlemleri yapabilir. Döviz piyasası repo piyasası ve döviz kurundaki değişimleri arayıp öğrenebiliriz. 0850 222 0 401 bu numaradan ise Halk Bankası Kobi Diyaloga ulaşıp kobi işlemlerimizi müşteri temsilcisine anlatarak yada telefonu tuşlayarak yapabileceğimiz işlemleri kapsamaktadır.
Mutlu Müşteri Merkezi

Müşteri temsilcilerini size samimiyeti ve bankacılık işlerinizdeki sizi daha iyi anlayıp size kolaylık sağlaması amacıyla itinayla seçilmiş tecrübeli ve deneyimli kişiler çalışmaktadır. Müşteri online başvuru formunu doldurarak mutlu müşteri merkezine ulaşabilirsiniz. Halk Bankası müşteri hizmeti temsilcisine ulaşarak sesli yanıt sisteminden 5 nolu seçeneği seçerek mutlu müşteri merkezine telefonumuzdan 0850 222 0 400 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz. Mutlu müşteri merkezine herhangi bir türdeki mesajını ya da isteğinizi iletmek için 0212 340 0999 hatlı faks numarasına mesajınızı atarak ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikXioami Telefonlarda Reklamları Kaldırma
Sonraki İçerikYapı ve Kredi Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz