Xiaomi Mi 6 Google Play Store Nasıl Kurulur

0
2236

Xiaomi Mi 6 Google Play Store Nasıl Kurulur
Bildiğiniz gibi bazı ülkelerde Google yasaklılar arasındadır ve bunların arasında dünyanın en çok üreten ülkelerinden biriside olan Çin’de dahildir. Çin’in Google yasağı yüzünden Google Play servislerinden mahrum kalması ve en çok satan cihazı olan Xiaomi markası Google Play store uygulaması yüklü olarak gelmemektedir. Bizde sizler için yeni modeli olan Xiaomi Mi 6 modelinde Google Play Store Nasıl Kurulur onu anlatmak istedik.
İlk olarak Xiaomi Mi 6 için Google Play Store kurulum dosyalarını indirmeniz gerekmektedir. Kurulum dosyalarını buradan indirebilirsiniz. Gerekli olan kurulum dosyalarını indirdikten ve dosyasından çıkarttıktan sonra Mi 6 modelinin içerisindeki MIUI klasörüne giriyoruz.

Bu klasör içerinden bulunan Backup klasörüne giriyoruz eğer böyle bir dosya yoksa kendimiz oluşturabiliriz. Daha sonra ise AllBackup klasörüne giriyoruz veya yine yoksa kendimiz oluşturuyoruz. Son olarak burasının içerisine yeni bir klasör açıp, indirdiğimiz tüm dosyaları içine yapıştırıyoruz.

Kurulum dosyalarınızın aktarım işlemi tamamlandıktan sonra ise telefonun Ayarlar bölümünden “Additional Settings” bölümünde yer alan “Backup” seçeneğine geliyorsunuz.. Buradan ise “Local Backup” seçeneğine tıklayınca karşımıza çıkan kurulum dosyasına tıklıyor ve “Restore” seçeneğine basıyorsunuz…


Yukarıdaki işlemleri doğru bir şekilde yaptıktan sonra ise Google Play Store kurulumu yapmış oluyorsunuz ve Google Play üzerinden istediğiniz gibi uygulama ve oyun indirme işlemine başlayabilirsiniz.
Xiaomi Mi 6 teknik özellikleri
-Boyutlar: 145.2 x 70.5 x 7.5 mm 168 gram
-Ekran: 5.15 inç IPS LCD 1080×1920 428 ppi
-İşlemci: Snapdragon 835 (4×2.45 GHz Kryo ve 4×1.9 GHz Kryo)
-GPU: Adreno 540
-RAM: 6 GB
-Depolama: 64 veya 128 GB
-Kamera: Çift 12 MP arka kamera (F/1.8 + F/2.6), OIS, Lazer otofokus + 8 MP ön kamera
-İşletim sistemi: Android OS, v7.1.1
-Batarya: 3350 mAh

Önceki İçerik2017 Vodafone Ramazan Bedava İnternet Kampanyaları
Sonraki İçerikcPanel Yeni Mail Hesabı Oluşturma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz