2017 Vodafone Ramazan Bedava İnternet Kampanyaları

0
3155

2017 Vodafone Ramazan Bedava İnternet Kampanyaları – 2017 Ramazan Sahur Bedava İnternet Kampanyası
Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone 2017 yılının Ramazan ayında tüketicilere özel olarak internet paketi hediye etmeye devam edecek. Her yıl olduğu gibi 11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi ve gsm operatörleri de boş durmadan yeni kampanyalar vermeye başladı. Genel olarak sadece gsm operatörleri değil diğer markalarda bu tarz indirim ve ücretsiz hizmetleri sunuyor. Genel olarak ise son zamanlarda kullanılan sistem ise internet olduğu için gsm operatörleride ücretsiz bedava internet kampanyaları ile karşımıza geldi.. Bu kampanyalardan birisinide açıklayan Vodafone Ramazan Bedava İnternet Kampanyaları olarak yeni kampanyalar yayınladı..

Vodafone Ramazan Bedava İnternet Kampanyalarından faydalanmak istiyorsanız hattınızı Vodafone taşımanız gerekmektedir. Eğer hattınızı Vodafone taşırsanız yada Vodafone imkanlarından yararlanmak istiyorsanız Vodafone yanımda uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

1- Ramazan ayında numaranızı Vodafone’a taşıyın ya da yeni bir hat alın.
2- Vodafone Yanımda Uygulaması içerisindeki Ek Paket Al bölümünden internet veya dakika hediyenizi alın.
3- Gelen onay mesajı içindeki linke tıklayarak, hediye Market Çeki ve Ramazan Servisi’ne sahip olun.
A101 Hediye Çeki
• Bereket İnternet ya da Bereket Dakika Paketleri başarı ile tanımlanan aboneler, Market indirim şifresi hakkından yararlanabilirler.
• Şifre MARKET25 yazıp 6666’ya SMS atılarak ya da Avantaj Cepte ve Vodafone Yanımda uygulamaları üzerinden kampanya sayfasında “Kampanya Şifresi Al” tuşuna basılarak 15 Temmuz 2017 tarihine kadar alınabilir. Red 50 TL Market Çeki sadece Avantaj Cepte ve Vodafone Yanımda uygulamaları üzerinden alınır.
• Şifre A101 kasalarında kullanılabilir.
• Şifreler 31 Ağustos 2018 tarihine kadar kullanılabilecek olup bu tarihe kadar kullanılmayan şifreler geçersiz olacaktır.
• Şifre tek seferde kullanılabilecektir. İndirimin hakkının tek seferde kullanılmaması durumunda kalan tutar bir sonraki alışverişe devretmeyecektir.

Red Bereket 2GB Kampanyası Esasları
• 18 Mayıs-30 Haziran 2017 arasında Vodafone’a son 30 günde yeni aktivasyon ya da numara taşıma yoluyla gelen bireysel Red aboneleri bu kampanyadan faydalanabilir.
• Kampanya kapsamında abonelere Red Bereket 2GB Paketi ücretsiz olarak sunulmaktadır.
• Red Bereket 2GB Paketi yalnızca son 30 günde Vodafone Faturalı Entegre (SES, SMS, DATA) içeren tarifelere gelen abonelere sunulmaktadır.
• Red Bereket 2GB Paketi 90 gün boyunca otomatik olarak her fatura döneminde tekrar eder.
• Red Bereket 2GB Paketi her fatura döneminin son gününe kadar geçerlidir ve paketin kullanım limitine ulaşılması durumunda abonenin başka bir internet paketi varsa onu kullanmaya devam edebilir, yoksa tarifesinin standart internet ücretiyle ücretlenmeye devam eder.
• Red Bereket 2GB paketiilk paket yüklenmesinden 90 gün sonra sona erer, tekrar alınamaz.

Önceki İçerikGeneral Mobile GM 6 Format Atmak
Sonraki İçerikXiaomi Mi 6 Google Play Store Nasıl Kurulur
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz