WordPress Teması Nasıl Kurulur?

0
1019

wordpress-logo
Wordpress Teması Nasıl Kurulur?
Eğer wordpres sistemi kullanıyorsanız görsel olarak göze hoş gelen birde temayı mutlaka isteyeceksiniz.Tabi piyasada çok fazla tema mevcut ama güvenilir olmasıda çok önemli olacaktır.Eğer yeni temanızı denemek istiyorsanız bu işlemi ister yönetim panelinden istersenizde herhangibr ftp programı ile cihazınıza atarak temalarınız deneyebilirsiniz.
İlk olarak isterseniz wordpress resmi sitesinde istersenizde düzenlenmiş temalardan indirip bilgisayarınıza yükleyiniz.
worpdress-tema-kurulum-1

Büyük ihtimalde .rar uzantılı olarak indireceksiniz.Rar uzantılı dosyayı bilgisayarınızda winrar programı ile açınız.Daha sonra ftp programınızı açınız ftp adresinizi kullanıcı adınızı şifrenizi girdikten sonra “/public_html/wp-content/themes” klasöürünü bulunuz.
worpdress-tema-kurulum-2

tema yükleme işlemi bittikten sonra sıra geldi temanızı aktif etmede buradan http://www.sitemizinadı.com/wp-admin admin panelini giriş yapınız ve temalar bölümüne giriniz.Bu bölümde yüklediğiniz temada sorun yok ise orada görülecektir. ve etkinleştir demeniz yeterlidir.

Önceki İçerikKalp Grafisi Nedir
Sonraki İçerikNokia Lumia 820 Güvenlik Kamerası Programı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz