WordPress Monalisa Eklentisi

0
1127

wordpress_eklenti_güncelleme

Bildiğinizi gibi wordpress siteler için birçok eklenti kullanılmaktadır.Bunların arasında sitelerimiz için olmassa olmas olanlar olduğu gibi sitemizi daha eğlenceli hale getirebilecek kullacının kendini daha iyi ifade etmesi için kullanabilceği eklentilerde bulunmaktadır.

Bu eklentilerin başında ise Monalisa eklentisi gelmektedir.Monalisa eklentisi kullacının sitelere yorum yaparken kişisel durumunu belli etmek için kullandığı smile vb gibi ifadeleri sitenize eklemenize yardımcı olur.Yani yapılan yorumların arasına istediğiniz ifadeleri kullanarak yorumlar yazabilirsiniz.

Monalisa Eklentisi Kurulumu
İlk olarak eklentiyi indiriniz.Daha sonra ise indirdiğiniz eklentiyi wp-content/plugins/wp-monalisa klasörü için atınız ve eklentiler bölümünde aktif ediniz.Tabi eklenti görülmeyebilir o yüzden Css dosyaları ile görülmesi istediğiniz yere ekleyerek kullanabilirsiniz.

wordpress-monalisa-eklentisi

Önceki İçerikWordPress Super Cache Kurulum
Sonraki İçerikTuneUp Utilities İnternet Çerezleri Nasıl Silinir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz