WordPress Kuramıyorum

0
1246

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: WordPress için gerekli herşey var ama veritabanı hatası alıyorum ve kurulum gerçekleştiremiyorum.Wordpress kurulumu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Cevap : Dosyaları ftp bölümüne attıktan sonra hata alıyorsanız yapmanız gereken veriabanı bilgilerinizi WordPress dosyalarına yazdırmak olacaktır.Veritabanı oluşturduktan sonra veritabanı ismi b bilgileriniz olacaktır.Bu bilgileri WordPress dosyalarında Config.php dosyasının içine bir text editör ile yazdıktan sonra işleminiz büyük ölçüde olacaktır.

wordpress-kurulum-nasil-yapilir
Daha sonra ise site isinizi web tarayıcınıza yazınız ve sonunda wp-admin olarak başlayınız. siteadı.com/wp-admin olarak şekilde yazınız karşınıza çıkan panelden ise gereken bilgileri yazınız.

wordpress-veritabani

Eğer hatalı bir işlem yapmıyorsanız büyük ihtimal kurulum bitecektir.Sizin belirleyeceğiniz kullanı adı ve şifre ilede siteye giriş yapabileceksiniz.Burada belkide şöyle bir durum olabilir.Düzenlemiş olduğunuz config dosyasının sonunda sample yazıyor ve siz config dosyasını düzenledikten sonra sample yazan bölümü silmelisiniz.

Önceki İçerikSürücü (Driver) Nedir ve Nasıl Yüklenir?
Sonraki İçerikCD/DVD Yazdırma Programı BurnAware
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz