WordPress Köşe Yazarı Eklentisi

1
3673

wordpress-logo

Eğer sitenizde yazıları konuları yazan kişilere ait bilgilerin ve hangi yazıyı yazdığına göre hemen konu altında bilgilerinin görünmesini istiyorsanız bu eklentiler tam siteniz için.Bu konu için birkaç eklenti var biz ençok kullanılan yazar eklentileri sizin için anlattık.

1. Better Author Bio
1-better-author-bio_thumb

Blog, Twitter, Google+, LinkedIn ve Facebook sosyal ağlarda bağlantı verme özelliği gibi ister tüm yazılara eklenebilir istersenizde manuel olarak konulara ekleyebilirsiniz.Kurulum için [author_bio] eklentisini indirip hemen kullanabilirsiniz.

2. Cool Author Box
2-cool-author-box_thumb-500x145
Daha güzel bir görünüme sahip bu eklenti ile sayfalara ve konularada rahatça ekleyebilir ve kullanabilirsiniz.

3. DT Author Box WordPress

3-about-the-author-wordpress-plugins_thumb-500x162

DT Author Box WordPress eklentisi ile kısa özgeçmiş,resim ve imza gibi özellikler ekleyebilir facebook,twitter,blog gibi bağlantılarınızı paylaşabilme özelliği bulunuyor.

4-Author Box After Posts
8-author-box-after-posts_thumb-500x189

Yazıların sonuna yazar adı, resmi, yazı sayısı, sosyal ağ linkleri gibi bilgiler yer aldığı yazar kutusu eklemeye izin veren güzel bir eklentidir.

Önceki İçerikEbru Şallı ile Plates Yeni Sezon Ne Zaman
Sonraki İçerikGalaxy Ace 2 Ekran Kilidi Nasıl Açılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz