Windows Dosyaları Kalıcı Olarak Nasıl Silinir

0
1246

windows-dosyalari-kalici-silme-1
Bilgisayarınızda sildikten sonra bir daha hiç görmek istemediğiniz dosyaları tamamen silmek istiyorsanız bu yazımızı okumalısınız.Tabi bu sizin sildiğiniz dosyalarda bazı programlar ile sildiğiniz dosyaları geri getirme şansınız bulunmaktadır.Tabi bizim anlatacağımız yöntem ile geri dönüşüm olmayacağı için tekrar düşünmeniz gerekcektir.

İlk olarak bilgisayarımızdan Cipher özelliğini aktif hale getirmemiz gerekiyor.Bu özelliği aktif hale getirmek için ise başlat ve çalıştır menüsüne gelmeniz gerekiyor.Daha sonra ise komut sisteminden CMD yazarak Entere basını ve komut sistemine giriş yapınız.Cipher özelliğini aktif etmek için ise tüm programlarımızı kapatıyoruz ve sadece komut sistemi açık hale gelince komut sistemine cipher /w:C yazıp Enter tuşuna basıyoruz.

Cipher özelliğinin tamamlanmasınız bekleminiz gerekiyor.Bu özellik başladıktan sonra hiçbir işlem yapmamanız gerekiyor işlem bittikten sonra günlük kullanımınıza geri dönebilirsiniz.

Önceki İçerikiOS 8 Klavye Yükleme Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikAmazon’dan Fiziki Mağaza
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz