Amazon’dan Fiziki Mağaza

0
1040

Amazon dünyanın en önde gelen elektronik ticaret şirketlerinden bir tanesi. Kendisini son zamanlarda teslimat alanında ortaya attığı “drone ile teslimat” oldukça sıkça duymaktayız.

Amazon kitap satarak başladığı işte şu anda milyarlarca dolarlık bir ekonomiyi yöneten ABD merkezli küresel bir şirket. İlerlemenin ve büyümenin doğal sonuçlarını Amazon da da görmek üzereyiz. Zira yapılan açıklamaya göre Amazon ilk fiziksel mağazasını açmak üzere.

Wall Street Journal mağazanın Empire State Binası karşısında yer alan Batı 7 34.Cadde’de yer alacağını bildiriyor.

İlk aşamada açılacak Amazon mağasının daha kolay ulaşılabilecek olan teknolojik ürünleri satması düşünülmüş; tabletler, Amazon Kindle, Amazon Fire telefonu, TV, PC. Müşteriler aldıkları ürüne gün içinde ulaşabilecekler. Çünkü bu mağaza lokasyon olarak gün içinde teslimatın yapılacağı noktalara dek ürün satışı gerçekleştirecek.

Amazon’un ilk fiziksel mağazası sayesinde kendi ürünleri olan Amazon Kindle ve Amazon Fire’ın satışlarında artış olması beklenen bir diğer gelişme. Amazon fiziksel ortama adım atmakla Apple Store kadar başarılı olacak mı bekleyelim ve görelim.

Önceki İçerikWindows Dosyaları Kalıcı Olarak Nasıl Silinir
Sonraki İçerikTurkcell Puk Numarası Nasıl Bulunur
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz