Windows 8’de Gizli Dosyaları Gösterme

0
1303

windows8-dosya-saklamak
Bildiğiniz gibi son zamanlarda en duyduğunz işletim sistemi Windows 8 olabilir.Yeni bir sistem olduğu için kullanıcılar tarafından biraz yadırganmış olabilir ve kullanıyı rahatsız etmişde olabilir.Tabi haliyle alışmakta gerekiyor diyebiliriz.İstediğimiz ayarları yapmak için bu işletim sistemini biraz öğrenmek gerekecektir.Konumuzda olduğu gibi istediğimiz dosyaları gizlemek yada göstermek için windows 8 üzerindeki yeni bölümler ile yapmak gerekiyor.

İlk olarak bu işlemi yapmak için Görev çubuğundaki Explorer simgesine tıklayarak Windows Gezgini’ni açın. Alternatif olarak Win + E tuş kombinasyonunu da kullanabilirsiniz.
windows8-dosya-gizlemek

Göster / gizle bölümünde “Hidden items” bölümünü işaretleyiniz.Böylece gizli öğelerinde göstereilmesini sağlamış olacaksınız.Ayrıcı dosya uzantılarının görüntülenmesini istiyorsanız File name extensions işaretlemelisiniz.

Önceki İçerikAndroid Telefonlarımızda En Çok Kullandığımız Uygulamalar
Sonraki İçerikCall of Duty: Advanced Warfare Tanıtım Videosu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz