Windows 8 Aero Nasıl Etkinleştirlir

1
1257

Windows 8 için yeni ve üzerinde yüklü olan temaları kullanmak isterseniz ve temalarında camsı ve daha güzel bir görüntülü hale gelmesini istiyorsanız biraz ince ayar yapmanız gerekmektedir.İlk olarak yüklediğinide bu ayarlar olmaycaktır yani normak olarak kullanacaksınız.

Bu aero olarak kullanmak isterseniz regedit ayarları yapmanız gerekecektir.Bilgisayarınızıa yönetici hesabı olarak açınız.Daha sonra ise ister başlattan regedit yazarak istersenizde kısayol olarak Win + R tuşuna basarak çalıştır kutucuğunu açabilirsiniz ve regedit yazabilirsiniz ve aşağıdaki gibi bir kutucuk gelecektir.
bilgisayar-regedit

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\DWM adresine gidiniz ve sağ bölümden bir DWORD (32 bit) değer oluşturunuz.

regedit-dword

Yeni oluşturduğunuz DWORD (32-bit) UseMachineCheck yeniden bir isim veriniz.Dğerini 0 olarak ayarlanmış olduğundan emini olunuz ve entera basınız.Benzer bir tarzda Animation ve Blur (bulanıklık) oluşturmak için değeri 0 olarak ayarlanacaktır.

aero-windows8

Aero işlemi için yapılanlar bu kadar daha sonra masaüstünde sağ tıklayıp Kişiselleştir seçeneği ile istediğiniz temayı seçebilir ve kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikAvea Sim Kart Reddedildi Sorunu ve Çözümü
Sonraki İçerikNokia Rehberini Androide Aktarma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz