Windows 10 WiFi Sorunu Çözümü

1
1934

Her işletim sisteminde yada yeni sistemde olduğu gibi Windows 10 işletim sisteminde de bazı hatalar ile karşımıza geldi.Bu hataların başında güncelleme hataları ve mavi ekran hataları gelmektedir.Son olarak ise yeni güncelleyenlerin karşısına çıkan hataların başında ise Wifi Hatası gelmektedir.Bu sorunu genel olarak Laptop yani Dizüstü cihazlarda yaşacaksınız ve bazı ayarlarını yapmazsanız Wifi bağlantı sorunu yaşabilirsiniz.Bizde bu sorunun çözümü için sizlere bir yazı hazırlayalım dedik..

Windows 7 veya Windows 8.1’den Windows 10’a yükseltme yapanların karşılaştığı sorunlardan biri de Wifi sorunu olarak karşınıza çıkabilir.Sürücülerinizin tam olması yada güncelleme gibi bir işlem bu sorunu ortadan kaldırmıyor.Burada anlatacağımız yöntemi uygulayarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

1-Başlat Menüsüne sağ tıklayıp menüden Komut İstemini (Yönetici) seçiyorsunuz.
2-“reg delete HKCR\CLSID\{988248f3-a1ad-49bf-9170-676cbbc36ba3} /va /f” komutunu giriyorsunuz. (Fare sağ tıklayıp kopyalayıp yapıştırırsanız sorun yaşamazsınız.)
3-Ardından “netcfg -v -u dni_dne” komutunu giriyorsunuz.

Bu işlemi Ms-Dos satırlarına yazdığınız zaman Windows 10 için karşınıza gelecek bir Wifi sorununu ortadan kaldırabilirsiniz ve istediğiniz gibi internete bağlanabilirsiniz..

Önceki İçerikİcloud Fotoğraflarınıza Bilgisayardan Erişmek
Sonraki İçerikBilgisayarda İstemsiz Açılan Reklamları Silmek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz