Wifi ile Dosya Aktarma Nasıl Yapılır

0
1277

Wifi ile Dosya Aktarma Nasıl Yapılır
Mobil cihazların gelişmesiyle birlikte hayatımızı kolaylaştıran cihazlar arasına çok kolay bir şekilde girdi ve her zaman kullanmaktayız.Bu kolaylıkların başında ise dosya transferi gelmektedir.Android cihazınız ve bilgisayarınızın arasında bir bağlantı kurmak istiyorsanız ve dosya transferi yapmak istiyorsanız aklınız gelecek ilk uygulamalardan birisi mutlaka Portal by Pushbullet uygulaması olabilir.Uygulamanın kullanımı çok basit ve kullanışlı olması ile en çok tercih edilen uygulamalar arasındadır.
Uygulamayı kullanmak için ise size gereken sadece Wifi bağlantısıdır.Bilgisayarınızı ve android cihazınızı Wifi bağlantısı ile bağladığınız zaman uygulamanın sitesini tarayıcı üzerinden açarak dosya transferini kolayca yapabilirsiniz.

1-İlk olarak Portal by Pushbullet uygulamasını Google Play üzerinden indiriniz.
2-Daha sonra ise http://portal.pushbullet.com/ sitesinine giriniz.
3-Uygulamayı android cihazınızda açtıktan sonra site üzerinde açılan QR kodunu okutunuz ve aktarma işlemi için ekran açılacaktır.
dosya_transferi_nasil_yapilir
4-Bu işlemlerden sonra Portal klasörü olarak galeri bölümüne attığınız görsel yada dosya taşınacaktır.

Önceki İçerikWhatsapp’ta hızlı mesaj özelliği
Sonraki İçerikAndroid’de SMS ve Çağrı Engelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz