Whatsapp’ta hızlı mesaj özelliği

0
1438

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Facebook en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan whatsapp’ı yüksek bir maliyetle satın almıştı ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti.Tabi satın almasından kısa süre sonra ise whatsapp için yeni özellikler devreye girdi ve kullanıcılarını sevindirdi diyebiliriz.Son olarak ise farklı bir özellik ile karşımıza gelen uygulama için iOS 9.1 güncellemesiyle birlikte ‘hızlı mesaj’ özelliği geldi.Whatsapp’a gelen hızlı mesaj özelliğini aslında iOS 8 ile birlikte pek çok uygulama kullanıyordu. Hızlı cevap özelliği sayesinde uygulamayı açmadan kilit ekranında ve bildirim çubuğundan cevap yazılabiliyor.

Artık size gelen bir mesajı artık whatsapp uygulamasına giriş yapmadan cevap verebileceksiniz.Bu özelliği kullanabilmeniz için ilk olarak iphone cihazınızı güncellemeniz gerekmektedir.Yani iOS 9.1 güncellemesini indirmek ve Whatsapp’ı son sürümde tutmak yeterli.WhatsApp’ın bir diğer yeniliği ise Apple Watch oldu. Yine güncelleme almadan enteresan bir şekilde WhatsApp, Apple Watch’a destek vermeye başladı. WhatsApp’a gelen mesajları artık Apple Watch üzerinden görüntüleyebilir ve cevap verebilirsiniz.

Önceki İçerikSilinmeyen Dosyalardan Nasıl Kurtulursunuz?
Sonraki İçerikWifi ile Dosya Aktarma Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz