Android’de SMS ve Çağrı Engelleme

0
1234

Android işletim sistemine sahip cihazlarda birçok özellik bulunmaktadır.en büyük özelliği ise genel olarak kişiselleştirilebilir olmasıdır.Yani bazı uygulamalar ile cihazı istediğimiz gibi kullanabilir ve ayarlayabiliriz.Yani istediğimizi yapmak çok kolay ve İOS yüklü cihazlara benzemez.Genel olarak ise android işletim sistemine sahip cihazların en çok kullanılan özelliklerinden biriside gelen çağrı,arama ve mesajları engellemek diyebiliriz.Genel olarak her gün birçok numara sizi arayabilir yada mesaj yollayabilir.Eğer istemediğiniz bir arama yada mesaj varsa ayarlar bölümünden bu durumları engelleyebilir ve rahatlayabilirsiniz.

İlk olarak son çağrılar listesinden engellemek istediğimiz kişinin üzerine basılı tutuyoruz ve sağ üst kısımda yer alan üç noktalı butona basıyoruz.

android_numara_engelleme

Açılan menüden Engelleme ayarları seçeneğine dokunduktan sonra yeni bir pencere açılacaktır.Bu pencereden ilgili numaradan gelen sesli arama, görüntülü arama ya da mesajlardan hangisini istemiyorsanız işaretliyoruz ve Tamam butonuna basıyoruz.

android_mesaj_engelleme

bu işlemden sonra istediğiniz gibi engelleme işlemini yapabilirsiniz.Karşınıza çıkan bölümlerden seçenebilir ve engelleyebilirsiniz.

Önceki İçerikWifi ile Dosya Aktarma Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikDropbox için İpuçları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz