Dropbox için İpuçları

0
1132

Son zamanlarda en çok kullanılan sistemlerden biriside bildiğiniz gibi cloud dosya sistemleridir yada dosya paylaşım sistemleridir.Tabi sadece dosya paylaşım değil aynı zamanda önemli dosyalarını saklayabilir ve sanal bir dosya depolama hizmetini kullanabilirsiniz.Bu sistem en çok mobil işletim sistemlerinde işe yaramaktadır.Eğer android yada ios cihazınızda internet paketiniz varsa yada internet bağlantınız varsa dosyalarınızı saklayabilir ve telefonunuzda saklamaya gerek kalmadan yer tasarrufu yapabilirsiniz…Bizde sizler için bu depolama sistemleri için birkaç önemli ipucunu açıklamak istedik.

1-Depolama alanınızı yetmiyorsa ne yapmalısınız..
Dropbox ile kullanıcıların 2 GB olarak bir alana sahibi olmaktadır.Küçük bir ödeme ile bu alanı 50 GB olarak yükseltebilir yada biraz daha ödeme yaparak 100 GB olarak yükseltme yapabilirsiniz.

dropbox_fiyatlari

Yukarıdaki ödeme planları zamanla değişiklik gösterebilir ama buradan istediğiniz gibi ödeme yaparak alan yükseltme yapabilirsiniz.Ayrıca tavsiye ettiğiniz her arkadaşınız için de fazladan 250 MB elde ederek 10 GB’lık temel hesap sınırına erişmek zor değil.

2-Dropbox sistemini Belgelerim gibi kullanmak
Dropbox’ın “Belgelerim” klasörünüz gibi davranmasını sağlayabilir ve kullanabilirsiniz..Belgelerimi kullandığınız gibi kullanabilir ve internet üzerinden istediğiniz gibi erişim sağlayabilirsiniz.Belgeler klasörüne sağ tıklayıp, ardından Özellikler’e ve Konum sekmesine tıklamalılar. Daha sonra Dropbox klasörünüzün adresini kopyala-yapıştır yapıp Move üzerine tıklayın.

3-Dropbox ile dosya paylaşım yapabilirsiniz
Dropbox ile dosya paylaşımı yapabilirsiniz.Daha sonra ise bu dosyaları arkadaşlarınız yada işiniz gereği paylaşım sağlayabilirsiniz.Gerekirse sosyal medya gruplarında paylaşılabilir duruma getirebilir ve paylaşabilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid’de SMS ve Çağrı Engelleme
Sonraki İçerikInstagram Profilime Kim Bakmış ?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz