WhatsApp’a 4 Yeni Özellik Daha Geliyor

0
1491

Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarının arasında hatta ilk sırada olan uygulama WhatsApp olarak tanımlayabiliriz. Kolay kullanımı ve hızlı olmasından dolayı neredeyse herkesin ağzında sakız olan uygulama sayesinde çok fazla işimizi yapabiliyoruz ve kullanıyoruz. Bildiğiniz gibi ise geçtiğimiz günlerde WhatsApp üzerinde Snap yani hikaye özelliği gelmişti. Bununla beraber kişiler ve durum özelliği kaldıran WhatsApp neredeyse herkesin tepkisini almıştı.
WhatsApp bir süredir test aşamasında yani yazılımsal olarak beta testleri ile sürdürdüğü yeni özelliklerini tüm kullanıcılarına ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde ise firma yeni özelliklerini dün akşam olarak 4 yeni özellik ile güncelleme yayınladı. Şimdi yazımızda ise bu yeni WhatsApp özelliklerini inceleyelim..

– Hakkında kısmında eklenen ve profilde görülebilen yazılı durum seçeneğini geri getirdi ve videolarda stream özelliğini getirerek videoları indirmeden izleme şansınız oluyor.
-Arka planda çalışan video özelliği indirilecek olan video için böylece izlemek için indirmeyi bekleye gerek kalmıyor..
-İphone cihazlarda kullanılan 3D Touch olarak adlandırılan özellik whatsapp içinde aktif hale geldi ve paylaşım için kullanılabilir durumda..
-Karanlık ortamda video ve fotoğraf çekebilmek için ise gece modu özelliği geldi.

Yukarı saydığımız özellikler kısa süre sonra güncelleme olarak whatsapp uygulamanız için aktif hale gelecektir. İlk olarak güncelleme alacak cihazlar ise özellik bakımından Apple yani İphone cihazlar olacaktır.

Önceki İçerikAndroid Telefonlar için Temizleme Uygulamaları 2017
Sonraki İçerikAndroid Galeri Kilitleme Uygulamaları 2017
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz