Android Telefonlar için Temizleme Uygulamaları 2017

0
3250

Android Telefonlar için Temizleme Uygulamaları 2017
Bildiğiniz ve kullandığınız gibi android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda belirli zamanlarda hantallaşmalar yada yavaşlamalar olabiliyor. Bu gibi durumlar için ise önlem almamız gerekmektedir. Yani cihazın bakımları önemlidir. Özellikle önbellek temizleme yapmak istiyorsak yani sildiğimiz uygulamalar,oyunlar ve resimlerden sonra kalan parçalardan kurtulmak istiyorsak vereceğimiz uygulamaları kullanabilir ve telefonunuzu rahatlatabilirsiniz. Genel olarak vereceğimiz uygulamalar Google Play üzerinden en çok kullanılan ve indirilen uygulamalardır.

1- Clean Master (Boost & AppLock)
Heralde her telefonda olan uygulamalardan birisi dersek hatalı birşey demiş olmayız. Güzel bir reklam politikasıyla herkesin beğenisi kazanan ve yüklenen uygulama aynı zaman farklı özellikleriylede karşımıza çıkıyor. Tabi konumuzda olduğu gibi bizim için şuanda önemli olan bölümü temizleme yada önbellek temizlemedir. Clean Master (Boost & AppLock) uygulaması ile istediğiniz gibi tüm cihazınızı tarayabilir ve temizleme işlemini yapabilirsiniz.

2- 360 Security – Antivirüs
360 Security – Antivirüs aynı zamanda sadece temizleme değil aynı zamanda antivirüs uygulaması olarak da kullanılamaktadır. Bu uygulama sayesinde telefonunuzu hızlı ve basit bir şekilde tarayabilir ve temizleyebilirsiniz. Google Play üzerinde yüksek indirme sayılarına ulaşan uygulama sayesinde istediğiniz gibi özelliklerinden faydalanabilirsiniz.


3- CCleaner
Masaüstü bilgisayarlarda yıllarca üst seviyelerden olan ve şimdide Mobil cihazlarda bu liderliği almaya çalışan uygulama tabiki her bilgisayar kullanıcısının tahmin ettiği CCleaner uygulamasıdır. CCleaner uygulaması bu konuda üstünlüğü her zaman kabul görmüş en iyi uygulamalardan birisidir. CCleaner uygulaması ister ücretsiz, isterseniz de satın alma seçeneği ile Pro versiyonunu indirebilir ve kullanabilirsiniz.
CCleaner-Telefon Temizleyici
CCleaner-Telefon Temizleyici
Developer: Piriform
Price: Free

4- AVG Cleaner – Xperia
AVG firması artık antvirüs programlarının dışında Mobil dünya için yeni uygulamalarda üretmeye başladı. Bunlardan biriside önbellek temizleme uygulaması AVG Cleaner – Xperia’dır. AVG Cleaner – Xperia ile telefonunuzda gereksiz ve telefonunuzu yavaşlatan unsurları ortadan kaldırır ve temizler. Uygulama ile sadece temizleme değil Pil ve Ram gibi durumlarıda düzenleyebilirsiniz.

AVG Cleaner Lite
AVG Cleaner Lite
Developer: AVG Mobile
Price: Free

Burada vermiş olduğumuz uygulamalar kesinlikle işinize yarayacak olan Google Play üzerinden en çok indirilen uygulamalardır. Bu uygulamalar sadece temizleme işlemi yapmaz genel olarak birçok özelliği mevcuttur. Bu özellikler ise genel olarak ortak yanları PİL düzenleme,antivirüs vb araçlardır.

Önceki İçerikMozilla Thunderbird Nasıl Kurulur
Sonraki İçerikWhatsApp’a 4 Yeni Özellik Daha Geliyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz