Android Galeri Kilitleme Uygulamaları 2017

0
2340

Android Galeri Kilitleme Uygulamaları
Günlük hayatımızda en önemli işlemlerden yada bilgilerden biriside kişisel bilgilerimiz ve kişisel bilgilerimizin güvenliğidir. Bu bilgilerimize ulaşmak ve onları kullanmak isteyen kötü amaçlı kişiler olabilir yada özel bilgilerini görmek isteyen kişiler olabilir. Bu gibi durumlar için android işletim sistemine sahip cihazlarda 3. parti uygulamaları kullanarak bilgilerinizi şifreleyebilir ve onları koruyabilirsiniz. Peki bu şifreleme yada galeri kilitleme işlemini nasıl yapabiliriz onu görelim. Bu işlemler için sizler için Google Play üzerinden en çok indirilen ve olumlu yorumlar alan uygulamaları seçtik.

1- Kilit(AppLock)
Kilit(AppLock) sayesinde sadece galeri değil telefonunuz üzerinde bulunan birçok bölümü kilitleyebilir ve başkaları tarafından kullanılmasını engelleyebilirsiniz. AppLock Kilit gizliliğinizi korumak , bol seçenekleri ile , SMS , Rehber, Gmail , Facebook, Instagram, Snapchat, Galeri, Pazar, Ayarlar , Arama ve seçtiğiniz herhangi bir uygulama kilitleyebilirsiniz..

Kilit(AppLock)
Kilit(AppLock)
Developer: DoMobile Lab
Price: Free

2- CM Security-Uygulama Kilitleme
Listemizde en çok indirilen uygulamalardan biriside hatta ilk sırada olanı CM Security-Uygulama Kilitleme uygulamasıdır. bu uygulama sayesinde telefonunuz üzerinde istediğiniz gibi şifreleme yapabilir ve bilgilerinizi koruyabilirsiniz. Burada kullanılan en iyi özellik ise Şifrenizi iki kere yanlış giren kişinin fotoğrafını çeker ve sizde cihaza girmek isteyenleri görebilirsiniz.

3- Kilitleyici – Uygulama Kilitle
Kilitleyici – Uygulama Kilitle uygulaması ile sadece galeri değil birçok bölümü şifreleyebilir ve başkalarının kullanmasını engelleyebilirsiniz. Kilitleyici ile engelleyebileceğin bölümler ise Fotoğraflarınızı, galerinizi ve mesajlarınızı istediğiniz gibi şifreleyebilir ve başkalarının kullanmasını,görmesini engelleyebilirsiniz.

Kilitleyici: Uygulama Kilidi
Kilitleyici: Uygulama Kilidi
Developer: AppAzio
Price: Free

Güvenilir olarak ve en çok indirilen,kullanılan galeri şifreleme ve kilitleme uygulamaları konuda anlattığımız gibidir. Bu uygulamaları istediğiniz zaman Google Play üzerinden hızlı bir şekilde indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Önceki İçerikWhatsApp’a 4 Yeni Özellik Daha Geliyor
Sonraki İçerikVodafone Dummy Operator Yurtiçi Nedir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz