Warning: Cannot modify header information – headers already sent by Hatasının Çözümü

0
957

wordpress-wassup-eklentisi
Wordpress sitesinizde yapacağınız bazı değişikliklerden sonra dikkatiniz çekmesede bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.Bu problemlerden en çok karşınıza gelecek olanlardan biriside başlıkta belirttiğimiz gibi Warning: Cannot modify header information – headers already sent by hatasıdır.Bu hata genelde eklentileri kaldırırken yada yorumları silerken karşınıza çıkacaktır.Size uzun bir şekilde uyararak farklı bir sayfaya yönlendiri ver hiçbir işlem yapamssınız.Tekrar işlem yapmak için ise gerekli düzenlemeleri yapamanız gerekmektedir.

Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için ilk olarak bilgisayarınıza Notepad ++ programını indirmeniz gerekiyor.Resmi sitesinden bu programı indirebilirsiniz.Daha sonra hata veren dosyayı bilgisayarına yükleyiniz ve notepad ++ programını ile açınız..

wordpress-hatasi-cozumu

Açtıktan sonra ise dosyayı notepad ++ programı ile Biçim > Kodla UTF8 Without BOM sekmesini seçelim.Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra ise hata veren dosyayı tekrar ftp ye atmanız gerekiyor.

Önceki İçerikWordPress Son Yorumlar Eklentisi
Sonraki İçerikNokia Lumia 1320-1520 Ekran Resmi Nasıl Çekilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz