Vodafone Güvenli İnternet Nasıl Kapatılır

3
37401

GUVENLI COCUK Abonelik mesajı için atmanız gereken mesaj 7005’e Abonelik SMS olarak atıldığı zaman sistem kayıt olursunuz. -İptal etmek isterseniz ise GUVENLI IPTAL yazarak bu mesajı 7005’e İptal SMS atarak iptal işlemini sağlayabilirsiniz.

GUVENLI COCUK Nedir
Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilen profildir. Çocuk profili ile eğitim,ödev, bankacılık uygulamaları, alışveriş, müzik-oyun-eğlence, haber, e-posta, resmi ve kamu siteleri,tatil, özel şirketler, eğitim kurumları, e-devlet gibi pek çok farklı türden siteye erişebilirsiniz.

GUVENLI AILE Abonelik mesajı için atmanız gereken mesaj 7005’e Abonelik SMS olarak atıldığı zaman sistem kayıt olursunuz. -İptal etmek isterseniz ise GUVENLI IPTAL yazarak bu mesajı 7005’e İptal SMS atarak iptal işlemini sağlayabilirsiniz.

GUVENLI AILE Nedir
Kumar, uyuşturucu, fuhuş, müstehcenlik, şiddet, terör, dolandırıcılık, zararlı yazılım gibi kategorilerdeki siteleri engelleyen profildir.Çocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunar. Ayrıca sosyal medya, oyun ve sohbet kategorilerini ise ayrı ayrı seçme imkanı sunar.

GUVENLI SOSYAL Abonelik mesajı için atmanız gereken mesaj 7005’e Abonelik SMS olarak atıldığı zaman sistem kayıt olursunuz. -İptal etmek isterseniz ise GUVENLI IPTAL yazarak bu mesajı 7005’e İptal SMS atarak iptal işlemini sağlayabilirsiniz.

GUVENLI SOSYAL
Sosyal medya insanların kişisel bilgilerini paylaştığı alandır. Bilgileriniz üçüncü sahısların eline geçebilir. Paylaşım alanı olduğundan dolayı hakkınızda yazılan yazı ya da fotograf sizi rahatsız edici boyutlara ulaşabilir.Bu kategoriyi seçerek bu etkilerden korunabilirsiniz.

Önceki İçerikFeiyu Vimble C 3 Axis Gimbal İnceleme
Sonraki İçerikInstagram Hikayeleri Açılmıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz