Instagram Hikayeleri Açılmıyor

0
924

Instagram Hikayeleri Açılmıyor – Instagram Hikayeleri Hatası
Son zamanlarda en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biriside Instagram uygulaması oldu. Instagram üzerinden birçok işlem yapabilirsiniz. Mesaj yollayabilir, yorum yapabilir, video ve fotoğraf paylaşabilir ve son zamanlarda ise Hikaye yani 24 saat sonra silinen video ve fotoğraf paylaşabilirsiniz. Daha önceden bu özellik bildiğiniz gibi Snapchat uygulaması üzerinden yapılabiliyordu. Instagram üzerinde bu hikaye diğer uygulamadan daha yeni olduğu için birkaç hata oluştu ve son zamanlarda en çok sorun yaratan durum ise Instagram hikaye açılmıyor sorunu oldu. Peki Instagram üzerinden oluşan bu hata nasıl giderilir onu görelim..

1- İlk olarak Instagram uygulamasınızı güncelleyiniz. Bu işlemi Google Play üzerinden yapabilirsiniz. Google Play uygulamasına girdikten sonra Güncelle seçeneği çıkıyorsa Güncelleme yapabilirsiniz. Daha sonra ise tekrar deneyiniz.

Instagram
Instagram
Developer: Instagram
Price: Free

2- Diğer işlem ise Saat ve Tarih ayarlar bölümünde bulunan “Otomatik tarih ve saat” ve “Otomatik saat dilimi” bölümünde bulunan tikleri kaldırın.. Daha sonra cihazın saat ve tarih ayarlarını yanlış ayarlarınız. Daha sonra ana ekrana geliniz ve işlemleri doğru biçimde yeniden ayarlayınız yani saat ve tarihleri doğru olarak yazınız. “Otomatik tarih ve saat” ve “Otomatik saat dilimi” ayarlarının tiklerini tekrar işaretleyiniz.

3- Uygulama önbelleğini temizleme işlemi yapabilirsiniz. Instagram önbelleğini temizlemek istiyorsanız Ayarlar bölümüne geliniz ve Uygulamalar daha sonra Uygulama Yöneticisi olarak Instagram uygulamasına giriniz. Daha sonra ise Önbellek Temizle seçeneği ile uygulama önbelleğini temizleyebilirsiniz.

4- Instagram uygulamasını silebilir yani telefondan tamamen kaldırabilir ve tekrar uygulamanın güncel sürümünü yükleyebilirsiniz. Bu işlem için Ayarlar – Uygulama Yöneticisi ve Uygulamalar üzerinden Instagram uygulamasını bulunuz. Daha sonra ise Kaldır seçeneğini kullanarak uygulamayı kaldırabilirsiniz.

Instagram
Instagram
Developer: Instagram
Price: Free

Önceki İçerikVodafone Güvenli İnternet Nasıl Kapatılır
Sonraki İçerikKlima Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz